Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

2. august 2020

Som dug for solen er min skriveblokade forsvundet, og Mads driller mig kærligt med, at jeg slet ikke er til at trække væk fra tastaturet lige pludselig. Og det er jer, jeg har at takke for det. At jeg forleden åbnede op for, at jeg synes min tilstedeværelse her på bloggen var lidt svækket for tiden, og alle de gode råd og overskud der fulgte fra jer efterfølgende, har i den grad givet mig skrivelysten tilbage, og pludselig vælter det ind med ideer til indlæg. Fuldstændig på samme måde som når jeg har haft en udviklingssamtale med min chef og altid går derfra med fornyet mod og energi. I har altså scoret virkelig mange point i min bog for at hjælpe mig tilbage til min motivation. Således er min eneste udfordring lige nu, at jeg slet ikke har nok timer i døgnet til at få alle de ord fra fingrene, som jeg gerne vil, men det er en luksusudfordring jeg gerne griber, og jeg glæder mig til den.

Ovenpå en stille søndag med oprydning, gavehygge og en lille søndagssyssel med at male vores badeværelsesreol, bruger jeg lige en uforstyrret computerstund til at bladre kamerarullen igennem og sende en kærlig tanke til jer og til de rare stunder, ugen har budt på.

Håber jeres sidste sjat af weekenden bliver rar også for jer ♥

II Spontan frokostdate med en sød afslutning på den nye Depanneur på Rantzausgade. En anledning til at udnytte at både Mads og jeg har haft en lidt stille uge på job, mens der stadig har hersket ferietilstande. I næste uge går det for alvor løs, og så er det rart at have denne stund i banken at tænke tilbage på. Frokosten tog os ikke mere end en time alt i alt, men nogle gange behøver en date ikke kræve pomp og pragt for at give overskud på kærestekontoen II

II Ovenpå en sommer med alt for mange søde sager, drinks og fedtet mad (same story every year) trængte vi til at nulstille og få nogle bedre og grønnere vaner kørt i stilling til hverdagen for alvor ruller i næste uge. Og se lige en optursmiddag en af vores aftener bød på. Det kan lyde lidt kedeligt sådan med rødspætter og grønt, men når fisken er pankopaneret og det grønne består af lækker salat og søde kartoffelfritter, har jeg oprigtigt ikke lyst at bytte ud med noget mere snasket II

II Mine to nye kjoletilføjelser fra fine Ellies and Ivy. Egentlig var det min tanke, at jeg blot ville beholde den ene, men da først jeg fik dem pakket ud af silkepapiret og prøvet dem på, var der altså ingen vej tilbage. Så de får begge lov at blive og så har jeg da om ikke andet end incitament til at få ryddet lidt ud i garderoben til den nye sæson står for døren II

II Fødselsdagsfejringen af Nola blev præcis som vi håbede og mere til. Tænk at vi to år i træk har været så heldige med vejret. Kæmpe vejrkarma der holder hånden over os. Og jeg tør dårligt håbe på at kunne holde havefest igen næste år, for så heldige kan man da ikke være med vejret tre år i træk! Jeg kommer i øvrigt tilbage med et indlæg med lidt flere detaljer fra fødselsdagen til de der måtte mangle inspiration til sådan en slags II

II Ægte og dybfølt gavebegejstring. Over sin første guitar. En af Nolas yndlingspædagoger i vuggestuen har en guitar, som hun de fleste morgener spiller på, når de holder samling, og hver gang vi er i nærheden af en guitar, bliver Nola ellevild. Så et kæmpe hit, at hun altså nu har fået sin egen II

II Smukke blomsterrester overalt i lejligheden der minder om en dejlig, dejlig fødselsdagsfest, og som altså kan forlænge fødselsdsagsglæden lidt endnu II

 • Reply
  Anna
  2. august 2020 at 16:44

  Er så glad for at høre, at din blogmotivation er kommet tilbage <3

  • Reply
   merimeri
   3. august 2020 at 10:53

   Tak Anna, det føles også helt og aldeles fantastisk. Det er længe siden jeg har følt den gnist omkring bloggen, som jeg pludselig har genfundet.

 • Reply
  Nanna
  2. august 2020 at 20:05

  Til inspiration kunne det være fedt at se Nolas ønskeliste til sin fødselsdag – for hvad skal jeg give min datter, når det er hendes tur til at fylde 2 om lidt?

  • Reply
   merimeri
   3. august 2020 at 10:50

   God ide Nanna! Vi havde også mega svært ved at hitte på gaveideer. Jeg går i tænkeboks over sådan et indlæg ♥

 • Reply
  Janne
  3. august 2020 at 9:38

  Åh det billede af Nola med guitaren! 😍😍

  • Reply
   merimeri
   3. august 2020 at 10:50

   Så sød og umiddelbar, og der var ingen tvivl om, at dén gave, den var et hit!

 • Reply
  Michaela
  3. august 2020 at 10:01

  Forsinket stort tilykke med Nola 2 år 🙂 Dejligt at I havde en skøn dag i solskin…

  • Reply
   merimeri
   3. august 2020 at 10:49

   Tusind tak Michaela ♥ Håber du får en dejlig start på den nye uge!

Kommenter