outfit inspiration På ønskelisten

FREDAGSUNIFORM TIL EN FORÅRSDAG PÅ KONTORET

6. maj 2016

samsøesamsøe-tautou-jacketII STELLA NOVA SOFT STRIPES DRESS II 2 SAMSØE SAMSØE TAUTOU LEATHER JACKET II 3 ASOS SUEDE SHOPPER BAG II 4 ASOS TIE SANDALS II 

Jeg er ikke en af de heldige, der har fri idag, selvom jeg da ikke ville beklage mig over at have endnu en fridag at nyde det gode vejr i. Til gengæld er fredag altid en rar arbejdag og med weekend lige rundt om hjørnet, så var det nu ikke så svært at komme ud af sengen, da vækkeuret ringede i morges.

Selvom jeg ikke får anledning til at komme ud i solen før i eftermiddag, så er jeg alligevel i humør til nogle lidt mere sommerlige gevandter, og jeg ville ønske, at jeg kunne være hoppet i dette outfit i morges. Pænt! Som I nok kan fornemme, så er jeg igang med at tale mig selv endnu varmere på de seje sandaler fra asos. 

Kommenter