WARDROBE FAVORITES

AFFORDABLE CASHMERE KNIT

cashmere-knit

// CASHMERE KNIT 599 DKK //

Enhver fornuftig basisgarderobe bør indeholde en cashmere strik. Heldigvis behøver anskaffelsen af en sådan ikke at være helt uovervindelig. Jeg har snakket om dem et væld af gange før, og gør det gerne igen … H&Ms cashmere strik. 100% cashmere til blot 600 kr. Selv har jeg en i lysegrå og en meleret mørkegrå. Begge er mine absolut mest brugte items i garderoben og til trods for, at de efterhånden har flere år på bagen, så holder kvaliteten stadig upåklageligt. Derfor har jeg også sat mig for at føje en sort til samlingen. Min begejstring for strikken taget i betragtning virker det helt skørt, at det ikke er gjort for længst. Igen skal H&M komme mig til undsætning. Strikken finder du her

Husk hvis din størrelse ikke er tilgængelig, så kan det godt svare sig alligevel at holde øje. Lageret plejer at blive fyldt op omkring kl. 7 om morgenen, og jeg plejer altid at få fat i min størrelse på den måde.

XX

Perfect cashmere knit from H&M. Already have one in light grey and in dark grey and they are the most worn items in my wardrobe. Thus I’ve decided to add a black one to my collection as well. Find it here.

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WARDROBE FAVORITES