Hverdagsliv

KALENDERKIG #12

3. februar 2020

Godaften venner, 

Efter en veloverstået lynputning af Nola er jeg netop landet med dynen i sofaen, klar til alene-hjemme aften. Jeg har et væld af arbejde og indlæg i ærmet til bloggen, jeg kunne gå igang med, men ærligt så orker jeg det ikke rigtig aften. Trænger mest af alt til tid enten med et eller andet no brainer fjernsyn eller på at bladre stakken af ulæste aviser magasiner igennem. Noget andet end computerskærmstid ovenpå en arbejdsdag med otte timer foran skærmen. Så den følelse vil jeg for en gangs skyld lytte til, og således klappe computeren sammen, når sidste punktum i dette kalenderkig er sat. 

Uge 6

MANDAG

Har jeg haft en hektisk dag på arbejde, travlt optaget med at få de sidste detaljer til at gå op, inden vi har lancering på en stor kampagne i morgen. Jeg nåede dog heldigvis ud af døren i tide til et par hyggelige aftentimer sammen med Mads og Nola, der nu begge har overladt mig til mig selv. Den ene fordi hun sover, og den anden fordi han har en panel aftale. Og det er ok. Sådan en alene hjemme aften af og til plejer at gøre godt.

TIRSDAG

I morgen har jeg eftermiddags hentetjansen i vuggestuen, og kører mig således en kort og effektiv arbejdsdag, inden jeg 14:30 suser afsted for at hente Nola. På vejen hjem vil vi runde Hart og deres fastelavnsbolleudvalg, eftersom vi gik forgæves i weekenden, ak og ve. Senere på eftermiddagen har vi en legeaftale med en veninde og hendes datter, og om aftenen skal Mads og jeg så hygge med fastelavnsboller, mens vi begge nok har lidt arbejde at indhente. Jeg har bl.a. et samarbejde med deadline onsdag, som jeg skal have lagt sidste hånd på.

ONSDAG

Har jeg en dag med sene møde på kontoret, men heldigvis er der en gulerod for enden af det hele. En middagsaftale med et par veninder på den franske popup, der netop nu huserer i Kødbyen. Og så skal jeg have det der samarbejde ud over rampen, når jeg er hjemme igen. 

TORSDAG

Bliver noget mindre glimmer-agtig end min onsdag. En kort dag på kontoret efterfulgt af eftermiddagshygge med Nola, inden aftenen går slag i slag med aftensmad, putterutine og arbejde for at indhente det sidste af det, jeg ikke nåede på kontoret.

FREDAG

Starter jeg morgenen med en tur til fys, inden jeg sætter kurs mod kontoret. Når den sidste mail er sendt, og jeg kan gå på weekend, venter der en fredag aften med besøg af to hold af Mads’ venner, kærester og børn. Det bliver fuldt hus og det bliver vildt hyggeligt. Vi har et ønske for 2020 om at invitere flere gæster, så fredagsplanen passer os glimrende. 

LØRDAG

Når morgenmaden er indenbord, sætter vi kursen mod Odsherred, hvor vi skal besøge Mads’ forældre i deres nye sommerhus. De overtog det allerede i tilbage i det sene efterår, så det er ved at være for dårligt, at vi endnu ikke har været på besøg, men nu kunne kalenderen heldigvis gå op til det. Vi bruger det meste af dagen deroppe, og kører så hjem så det passer med, at vi kan nå at have aftenen hjemme, og vågne op til en hel søndag i København. 

SØNDAG

Og det skal være en søndag uden planer. Det trænger vi til ovenpå sidste weekend der gik alt, alt for stærkt, og med en lørdag væk hjemmefra. Jeg vil glæde mig til at finde tid at træne, nusse rundt derhjemme, og forhåbentlig gå en lang tur sammen med Mads og Nola. 

    Kommenter