Hverdagsliv

KALENDERKIG #10

20. januar 2020

Godmorgen med jer!

Jeg har netop sendt Mads og Nola afsted mod vuggestuen, og har grebet anledningen til at nå at skrive dette indlæg færdig, inden jeg selv sætter kursen mod kontoret. Egentlig skulle jeg have startet morgenen med morgenmad i selskab af et par veninder inde i byen, men jeg har fået et tidligt møde i kalenderen, det ikke lod sig gøre at flytte rundt på, så vi har måtte udskyde, og dagen er istedet startet med havregrød. Med chokolade på. Lidt glimmer skal der vel være på hverdagen.

Og apropos hverdag, så lad mig komme til sagen. Her er denne uges kalenderkig.

UGE 4

MANDAG

Lægger jeg ud med en kort og effektiv dag på kontoret, da det er mig, der har tjansen med at hente Nola fra vuggestuen. Eftermiddagen tror jeg bare, at vi skal bruge på at hygge derhjemme, indtil Mads kommer hjem og aftenrutinen sætter ind. Mads har en padel aftale senere i aften, så jeg har til gengæld uforstyrret tid foran computeren til at arbejde.

TIRSDAG

Har jeg tid hos min fys. Hoften er i bedring, og jeg er tilbage i en form for løberutine med 1-2 ugentlige ture, så håber snart, at jeg bliver sluppet derfra. Nola bliver hentet af farmor og farfar i eftermiddag, så jeg pønser på lige at runde fitnesscentret til et kort træningspas på vej hjem, og så skal aftenen ellers bare gå med at hygge med om Nola, mens Mads har endnu en padel aftale. Og måske jeg også kan finde tid til lidt bryllupsplanlægning. Natten til igår gik der planlægningspanik i mig, og jeg lå hvileløs i et par timer, hvor jeg funderede over alle de ting, vi skal have styr på. Sådan nogle nætter orker jeg ikke ret mange af, da slet ikke otte måneder før brylluppet, og jeg vil derfor gerne have lavet et roadmap over dagen, hvor jeg får skitseret alle detaljer, og som jeg kan begynde at sætte hak ud for. Det tror jeg vil være godt for min sjælefred.

ONSDAG

Starter dagen med en tidlig tid hos tandlægen til tandeftersyn, og derefter på arbejde. Mads henter Nola i dag, og jeg kan derfor arbejde igennem på kontoret, inden jeg sætter kursen hjem. Om aftenen skal jeg ses med en veninde til middag og vin på Falernum.

TORSDAG

Er det igen min tur til at hente, så jeg snupper en kort dag på kontoret, og derefter hjem og hygge om Nola. Tror vi vil smutte på legepladsen på vej hjem og nyde de solstråler, som vejrudsigten lige nu melder om. Torsdag aften har jeg endnu en aftale om middag og vin med et par veninder, og i dag rykker vi ud på Les Trois istedet. Værnedamsvej kan man altid regne med.

FREDAG

Glæder jeg mig ekstra meget til. Jeg skal nemlig på date med Mads. På Kiin Kiin som jeg har drømt om at prøve længe. Og nu gør vi det. Min julegave fra Mads. Som faktisk var en plan b, fordi vi endte med at give hinanden det samme i julegave. Det har jeg vist slet ikke fået fortalt, men det er virkelig en skør historie. Juleaften pakker jeg først Mads’ gave op. Og kan ikke lade være med at grine, da jeg gør det. Mads forstår det ikke, eftersom der ikke var noget decideret sjovt over gaven. Jeg beder ham åbne hans, som nemlig indeholder præcis det samme. En overnatning på Helenekilde Badehotel. Ovenikøbet på den samme dato i februar. Hvad giver I mig. Heldigvis havde Mads ikke fået endelig bekræftelse på hans booking, så istedet er den altså blevet vekslet til en middag på Kiin Kiin. Og jeg har tårnhøje forventninger!

LØRDAG

Tænker jeg at lægge ud med en kort løbetur, og så pønser vi på en tur til Den Blå Planet. Nu skal det være. Efter at have snakket om det i et par måneder, ahem. Om eftermiddagen skal jeg mødes med en veninde til en tår at drikke, og aftenen skal bruges på at nusse om Mads og Nola. Mads har allerede proklameret, at han gerne vil have et eller andet syndigt på menuen – han er sikkert på forkant med de milde tømmermænd vi nok kommer til at have ovenpå fredagens aften ude – så det skal vi have udset os.

SØNDAG

Skal vi til fødselsdag hos min kusine, der fylder 19, og skal fejres med boller og lagkage. Og da vi sætter kurs mod det sydsjællandske allerede om formiddagen, så det passer med at Nola kan nå sin middagslur dernede, går hele dagen med det. Og så er weekenden allerede på vej på retur, ak og ve.

 • Reply
  Anette
  21. januar 2020 at 15:34

  Vil du ikke dele dit roadmap? Det ville jeg gerne se 🤩

  • Reply
   merimeri
   27. januar 2020 at 12:50

   Lige nu indeholder vores roadmap alle detaljerne omkring vores bryllup – også dem jeg endnu ikke er klar til at dele. Så for nu holder jeg lige vores overblik lidt for os selv 🙂

Kommenter