Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

19. januar 2020

Som jeg sidder her i sofaen med de lunende solstråler ind af vinduet og udsigten til fortsat ro fra babyalarmen, ville jeg ønske, at søndagen her aldrig ville få en ende. Jeg kunne altså godt lige snuppe en dag mere uden hverdagspligter, for selvom weekenden har været med et minimum af sådan rigtige planer, er den alligevel fløjet afsted, som den jo har det med at gøre det, og listen med ting jeg godt gad nå, er stadig lang. Blandt andet har jeg flere gode blogskriv i ærmet til jer, som jeg bare mangler at finde tid til at få skrevet, og så gad jeg godt få opdateret min salgsprofil på IG efter at jeg igår kastede mig ud i den kritiske oprydning jævnfør mit indlæg om den kommende garderobeudfordring. Nåh, søndagen er jo heldigvis stadig ung, og jeg når det, jeg når. Og til en start bliver det det kærlige blik tilbage på nogle af denne uges rare stunder. 

II De sidste save the dates pakkes og gøres klar med hjælp fra foretagendes mindste assistent. Søde lille væsen der aller helst ikke vil gå glip af noget af det, vi laver. Jeg tænker i øvrigt at lave et seperat indlæg med tip om vores Save the Dates invitationer, for hvis jeg selv skal sige det, er de blevet virkelige fine, og så er de nemme at kopiere II

II Pæne ferskenfarver i vindueskarmen. De gør godt på de grå januardage II

II Glædeligt gensyn med veninde og Campari spritz til torsdagsmiddag på Bevi Bevi. Som jeg i øvrigt må slå et slag for hvis man er på udkig efter autentisk og simpel italiensk mad til en virkelig god pris. Syv små deleretter for 250kr per snude II

II Vi kommer nærmere og nærmere en plan for brylluppet, og alligevel er der stadig så mange detaljer der mangler. På bryllupsmesse tidligere i dag var der heldigvis fin inspiration at hente til borddækning. A Table Story laver virkelig de smukkeste løsninger, der rammer lige den stil, vi ønsker os II

II ‘Tis the season ♥ II 

II Kærlighed og tryghed. Og Nola med et solidt greb i både far og bolle. Hvilket jeg forstår. Begge dele er også to store glæder i mit liv II

    Kommenter