Hverdagsliv

DO THEY KNOW ITS CHRISTMAS

25. november 2014
Jeg ELSKER december og julen selvfølgelig. Hvor fantastisk er det ikke, at vi sætter en hel måned af til bare at hygge, sprede glæde og bruge ekstra meget tid sammen med de mennesker, vi aller bedst kan lide? Og ok, julegaverne er da heller ikke helt dumme. 
Har I fået styr på ønskesedlen til i år? Det har jeg (for længst), og de ting der står højest på årets ønskeseddel ser I her. Nogle af tingene er mere realistiske end andre, men man har vel lov at drømme.
Årets første julegaveindkøb har jeg stadig til gode, men jeg glæder mig, og også temmelig meget til at pynte op til jul. Finder det lidt uretfærdigt, at min kæreste har nedlagt veto mod julepynt før 1. december 😉 
Find tingene fra min ønskeseddel her
XX
I LOVE December and Christmas of course. How amazing is it, that we dedicate an entire month to cozy activities, spreading joy and spend extra time with the people we like the best? And okay, Christmas presents are not that stupid either 😉

Have you got the hang of the wish list for this year? I have (actually for a long time), and the things I hope for the most, are listed here. Some are more realistic than others, but you’re always allowed to dream right?
 • Reply
  Simone Klinke Christensen
  25. november 2014 at 12:03

  Rasmus siger også, at jeg først må pynte op den 1. december. Men jeg har sneget enkelte julekugler ind i stuen under dækning af, at jeg bare lige skulle se, hvordan det ville se ud

 • Reply
  Lullumut
  25. november 2014 at 13:33

  Sikke mange gode ønsker 🙂 Jeg ønsker mig også et Olympus kamera. Det fylder jo ingenting.Hvor skægt, jeg tror faktisk min kæreste er lige glad med, om jeg pynter op i november eller december 🙂

 • Reply
  Line S.
  25. november 2014 at 18:06

  Haha fantastisk, det er et godt trick søde dame! Måske jeg skulle overveje det samme herhjemme 😉

 • Reply
  Line S.
  25. november 2014 at 18:07

  Nej det tiltaler mig altså også en del at skifte det store spejlrefleks ud med et mindre kompaktkamera.Hehe det er bare med at udnytte det så 😉

 • Reply
  Julia Vejrup
  25. november 2014 at 19:26

  Åh, jeg er virkelig også kæmpe fan af december. Og din ønskeseddel ser sørme heller ikke dårlig ud (kom her, Proenza Schouler). Faktisk pyntede vi til jul her i weekenden, og jeg elsker det! Hygge hygge hygge :))))

 • Reply
  Karina
  25. november 2014 at 20:44

  Gode ønsker – håber at du får det du ønsker dig 😉

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  28. november 2014 at 16:31

  Jeg elsker også julen og december måned, det er så hyggeligt 🙂 Og så fine ønsker du har fundet her. Er især vild med sengetøjet og tasken. Selv mangler jeg lige at få lavet ønskesedlen, men vil igang her i weekenden 😉

Kommenter