Hverdagsliv

SILKY BRA FROM HOFF BY HOFF

23. november 2014

Jeg synes, det er en luksus at have fint og feminint undertøj, og selvom det jo ikke kan ses, så føler jeg mig alligevel bedre tilpas med lækkert undertøj. Favoritbh’en er fra danske Hoff by Hoff og jeg elsker den rynkede elastik og de fine flæser. Jeg går generelt altid efter soft bras, og det kan altså anbefales, hvis man som jeg, har en lille barm. Find bh’en her her

XX

I think it’s a luxury to wear fine and feminine lingerie, and though it’s not visible, I still feel more comfortable wearing pretty lingerie. My favorite bra is from Danish Hoff by Hoff and I love the ruffled elastic and the delicate frills. I generally always go for soft bras, which can be recommended if you, like me, have a small bust.
The bra can be found here
 • Reply
  Ida
  23. november 2014 at 10:20

  Ej hvor er den utrolig fin Line 🙂

 • Reply
  Anonym
  23. november 2014 at 15:10

  Det er så fint, deres undertøj! 😀

Kommenter