Hverdagsliv

ÅRETS NYTÅRSTALE

31. december 2016

img_0212

Sidste år sluttede jeg 2015 af med at udgive et indlæg her på bloggen, hvor jeg skrev, at hvis bare 2016 havde halvt så meget godt at byde, som 2015 havde haft det, så tegnede det godt. 

Og 2016 har i den grad vist sig at være et overvældende år. På både godt og ondt. Var jeg for et år siden blevet fortalt, hvordan mit liv ville se ud blot et år efter, ville jeg ikke havde troet det splitsekund. Men sådan er livet. Uforudsigeligt. Overvældende. Altopslugende. Og det er det, der gør det magisk. På nogle tidspunkter i livet, kræver det godt nok lidt mere overskud, at kunne se det magiske. Men det er der. Nogle gange mere fremtrædende end andre, men ikke desto mindre altid til stede. I de små hverdagsøjeblikke eller i de store livsbekræftende situationer. Magien er der, og det skal vi huske os selv og hinanden på. Især i tider hvor den kan være lidt svær at få øje på.

Idag er første gang i lang tid, at jeg igen tør tro på, at alting nok skal blive godt igen. Hvor jeg ser  frem istedet for tilbage. Og når jeg i aften skåler det nye år ind sammen med rare mennesker og min bedste og ældste veninde ved min side, vil jeg gøre det fyldt med glæde og forventning til alt det nye, der venter forude; overraskelserne, oplevelserne, kærligheden og minderne. Til alle de magiske øjeblikke, som jeg ved at 2017 nok skal komme til at byde på. 

G O D T  N Y T Å R

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  1. januar 2017 at 11:13

  Rigtig godt nytår. Ja, nogle gange går tingene ikke helt som planlagt – men lad os håbe at 2017 bliver et fantastisk år 🙂

  • Reply
   merimeri
   2. januar 2017 at 13:00

   Tusind tak søde Katrine. Jeg føler mig overbevist om, at 2017 kommer stærkt igen, og jeg glæder mig til alt det gode og nye, der venter forude. Rigtig godt nytår til dig <3

Kommenter