Det har jeg på Hverdagsliv

OUTFITBILLEDER – GIVER DE MENING?

22. maj 2019

II GANNI JAKKE II MINIMUM KJOLE II H&M JEANS II H&M JEANS II MARNI TRUNK TASKE II SHOE THE BEAR SANDALER (lignende HER) II 

Hej venner, glædelig halvvejs-mod-weekeend-dag. 

Jeg kæmper stadig med en uoverskuelig træthed og nu også med en forkælelse og kradsende hals. Således sidder jeg og hænger lidt foran computeren denne morgen, mens Nola snupper sig en lur i barnevognen. Jeg ville ønske, jeg kunne gøre hende kunsten efter og indhente lidt søvn, mens hun også gør det, men jeg har aldrig været god til at falde i søvn om dagen. Alt for mange tanker og rastløshed summende rundt i hovedet på mig, til jeg rigtig finder hvile, så jeg har accepteret, at det ikke er mit lod. Istedet prøver jeg at tage den lidt med ro i de her dage. Hygge lidt om mig selv herhjemme, når Nola tillader det, og skrue lidt ned for ambitionerne for gøremål. I dag er det eneste, jeg således har på programmet et hurtigt smut i IKEA, når vi har spist frokost, og returnere lidt småting og købe en højstol, vi kan have med på tur. Satser på at slå rekord i, hvor hurtigt en IKEA-tur kan overstås.

Som jeg gjorde billederne af mit outfit fra forleden klar til indlægget her, slog det mig, om outfitbilleder på en blog overhovedet har en berettigelse, når tøjet for det meste består af gamle garderobesager, jeg kun sjældent kan linke til? Går ideen så lidt af for jer læsere, eller er det stadig interessant for jer at se, hvordan jeg gør gamle garderobegangere anvendelige i nye kombinationer, selvom det ofte ikke er tøj, I selv kan få hænderne i?

Jeg må erkende at jeg sjældent er med på de seneste tendenser fra modescenen. Når kun lige at få øjnene op for dem, før de er erstattet af nye, og den hastige udskiftning i garderoben kan og vil jeg ikke være med på. Og jeg har en ide om, at rigtig mange af jer læsere, har det på samme måde, men det er min antagelse, og jo ikke nødvendigvis sandheden, så jeg er virkelig nysgerrig på, om mine outfitbilleder herinde er nogle I hurtigt skimmer, eller om de rent faktisk tjener til inspiration? Måske er det lige så fint for jer bare at se et outfit i et hurtigt glimt på instagram? 

Da bloggen så dagens lys for syv år siden, så jeg mig selv som en modeblogger, men det er langt fra tilfældet i dag. I takt med at jeg udvikler mig, gør bloggens fokus det også, og jeg ynder at se stedet her mere som et livsstilsunivers. Med plads til lidt af det hele. Tanker fra hverdagslivet, boligprojekter, mad og mode. En afspejlning af et menneske der ikke kan puttes i bare én kasse, men har en del af sig selv i mange forskellige kasser. 

 • Reply
  Michaela
  22. maj 2019 at 10:08

  Jeg elsker dine outfit billeder, og ville være ked af, hvis de forsvandt. Jeg finder stor inspiration i dem☺️😊

  • Reply
   merimeri
   24. maj 2019 at 10:38

   Ej det er jeg simpelthen så glad for st høre Michaela! Som jeg sidder alene bag skærmen og skriver ud til en modtager jeg ikke sådan rigtig kender, kan man godt blive i tvivl om, hvorvidt man sender det rigtige afsted. Men lader til jeg ikke er helt galt afmarcheret med mine outfit-indlæg, så jeg lover, at de bliver! Klem

 • Reply
  Thit
  22. maj 2019 at 10:13

  Jeg synes at dine outfit billeder giver hammer god mening
  Det giver netop en ide til hvordan man kan bruge gamle ting på en ny måde, mønster mix, kjole på jeans og den slags – jeg er fan! <3

  • Reply
   merimeri
   24. maj 2019 at 10:39

   Så, så glad for sådan en kommentar Thit, dejligt! Og det glæder mig uendeligt hvis jeg kan inspirere til at de gamle favoritter i garderoben ikke bliver glemt! Kram

 • Reply
  Mette
  22. maj 2019 at 10:18

  Jeg håber virkelig, at du bibeholder dine outfitbilleder. Jeg elsker netop, at du ikke kun viser det nyeste nye, men kombinerer med ældre garderobesager.
  Jeg synes i det hele taget, at du gør det så godt med dig blog. Kæmpe ros til dig 🙂

  • Reply
   merimeri
   24. maj 2019 at 10:40

   Åh en sød kommentar Mette, tak! Jeg lover at outfitbillederne bliver – dejligt at vide de er så værdsætte herinde! Knus

 • Reply
  Stine
  22. maj 2019 at 11:43

  Jeg elsker outfitbillederne og finder stor inspiration i dem, så jeg ville være ked af at miste dem – det er én af de ting, jeg primært besøger bloggen for 🙂

 • Reply
  Thilde
  22. maj 2019 at 12:31

  Jeg finder stor inspiration i dine outfitindlæg, ‘månedens køb’ og hvad du drømmer om til garderoben (gerne flere af de indlæg iøvrigt!) 🙂 Generelt besøger jeg mest bloggen for den type indlæg, som jeg iøvrigt synes, du gør rigtig godt! 🙂

 • Reply
  Kristine
  22. maj 2019 at 16:56

  Kære Line.
  Jeg vil bare sige at jeg ELSKER dine outfit billeder. Måske netop fordi du ikke er en af de der top “professionelle” (dont get me wrong) mode-bloggere som altid har det aller-nyeste tøj på, tøj de kun har på en gang eller hvor alt er sponsoreret og fra udtalte “luksus”-mærker. Jeg mener, det ser man jo i stigende grad, både herhjemme og særligt på den internationalle blogger-scene.. Du derimod har en mere relaterbar stil med et, samtidigt, mere relaterbart budget. På trods af dette synes jeg, at du er utrolig god til at kombinere dit tøj på nye måder og jeg elsker at følge med! 🙂 Det er super inspirerende. . Tror faktisk at outfit billeder er et af mine yndlings indlæg. Jeg er dog generelt stor fan af bloggen og vild med det indhold du producerer.
  Så hvis du stadig kan overtales, så bliv endelig ved! 🙂 Ønsker dig rigtig god bedring med trætheden og forkølelsen.

  De bedste hilsner

 • Reply
  Nanna
  22. maj 2019 at 20:13

  Enig i de andre kommentarer. Du har på samme tid en både moderne og relaterbar stil, og jeg finder stor inspiration i dine måder at genanvende gamle garderobeklassikere på. Jeg synes også stadigt, at outfitbillederne har sin berettigelse her på bloggen og ikke kun instagram, for det er fint med lidt flere kommentarer og overvejelser tilknyttet en gang imellem.
  Så bliv endeligt ved sammen med alt dit andet fine indhold. Og god bedring.
  Kh

 • Reply
  Ida
  22. maj 2019 at 21:05

  Jeg finder din stil meget inspirerende, og ville ikke have noge imod der kom flere outfitsbilleder op 🙂

 • Reply
  Nina
  23. maj 2019 at 9:30

  Jeg bruger dine outfitbilleder mest til inspiration til at bruge det tøj jeg allerede har bedre. Hvis der så er noget du har som jeg gerne vil have så kan man ofte bare finde noget der minder om hvilket er ligeså fint som hvis jeg fik linket til det serveret.

 • Reply
  Lullumut
  23. maj 2019 at 11:05

  Det samme som de andre 🙂 <3 Selvom jeg savner din "sorte" periode 🙂

 • Reply
  Michaela
  23. maj 2019 at 15:30

  Vil lige dele et tip om, at kjolen her kommer i den nye kollektion i en grøn farve med blomster og en blå farve med blomster 🙂

 • Reply
  Marie
  23. maj 2019 at 16:37

  Istemmer mig koret. JEG ELSKER DINE OUTFITS, og jeg synes netop det er så fint at finde inspiration i gode klassikere, fremfor ugen nyeste trend, som skifter ugen efter. Jeg ønsker mig også endnu flere outfit-billeder:D

Kommenter