INTERIØR // UPDATE PÅ STUE PROJEKT

WHAT I WEAR // FORÅRSSTEMNING MED BARE ANKLER OG LÆDERJAKKE

130316-outfit kopi
II CUSTOMMADE LEATHERJACKET II SAMSØE SAMSØE PRINTED SHIRT II TOPSHOP JEANS II BIANCO BOOTS II EBAY FRINGE BAG II

En morgenhilsen og søndagsoutfit fra hotellet i München, hvor jeg tilbringer 24 timer (i byen, that is) i forbindelse med arbejdet. Vi ankom sent i går aftes og jeg kunne selvfølgelig ikke falde i søvn, så det bliver en stille start her til morgen, hvor jeg lige prøver at få øjne inden arbejdet kalder. Har til gengæld lige tjekket vejrudsigten for de områder, vi skal besøge på Sri Lanka, og de lover omkring 36 grader og sol hele vejen rundt, så jeg kan klare hvad som helst de kommende dage. 60 timer til afgang og som I nok kan fornemme, glæder jeg mig i den grad.

Billederne her er fra i går, som også gav lidt af en forårssmag på de lune temperaturer – det var i hvert fald mildt nok til bare ankler og læderjakke. Og årets første dag, hvor det lader sig gøre, er altid lidt særlig i min optik, og jeg bliver sådan helt forårskåd, haha. Forår, du har i den grad været savnet!

2 comments

 • Virkelig, virkelig fint outfit! Man bliver helt i forårshumør 🙂

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Der var altså også dømt forårsstemning, da læderjakken kunne hives frem fra gemmerne 😉 Satser stærkt på, at foråret definitivt er over os, når jeg vender tilbage fra Sri Lanka – min trenchcoat trænger også til at blive luftet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

INTERIØR // UPDATE PÅ STUE PROJEKT