Det har jeg på

OOTD: DRESSED UP FOR WINTER

25. oktober 2017

img_5038img_5036 img_5037II FRAKKE SUIT (gammel, lignende HER) II KJOLE ZARA (gammel, lignende HER) II SNEAKERS PUMA II TASKE PROENZA SCHOULER* II

Pyha, jeg er godt nok mast i dag. Sådan midt-uge træt på den måde, man kun kan være om onsdagen, hvor mindet om den forgangne weekend begynder at føles langt væk, og hvor den kommende weekend stadig heller ikke helt kan mærkes forude. På arbejdet kører vi heldags workshop tirsdag-torsdag i denne uge, og jeg kan godt mærke, at det dræner lidt af mit vante overskud at være i et mødelokale en hel dag, så jeg det er nok en del af forklaringen på min træthed i dag. Og måske også de drinks og vin, som blev indtaget til vores teammiddag på Cantina igår. Har I været der? Det er en af mine favoritter, når det kommer til at spise italiensk i København, og igår skuffede heller ikke. De leverer en habil pizza, en himmelsk pasta ragu og så er alle deres sides også altid virkelig lækre. En stor anbefaling herfra.

Min aften i dag er til gengæld lidt af en kontrast til igår. Min aftensmad bestod af en håndfuld cherrytomater og en fiskefrikadellemad, og det har altså ikke heeeelt samme charme som kander med grape spritz og lækre italiensk delikatesser, men den slags nuancer har vel også sin charme, og der skal jo en eller anden form for balance i regnskabet for at aftenerne ude, bliver ved med at være noget selv … prøver jeg at overbevise mig selv om i et forsøg på ikke at give efter for den lækkersult, jeg sidder med lige nu. Mads og jeg prøver egentlig at skære lidt ned på sukkerindtaget frem til vi rejser om tre uger, men foreløbig kniber det altså lidt med den selvdisciplin, og jeg gav derfor efter på både Malaco mix og chokolade da energien var lavest på arbejdet i eftermiddags. Nu håber jeg til gengæld at skriblerierne til bloggen her kan fungere som abstraktion fra både træthed og lækkersult, så jeg om ikke andet kan sige, at jeg klarede aftenen uden sukker. De små sejre og alt det der. 

Billederne er fra i søndags, hvor min vinterfrakke for første gang kom i brug. Heldigvis viste den sig stadig at være lidt for varm, så der er håb for efteråret endnu. Jakken var på sammen med en prikket slå-om-kjole fra Zara fra sidste vinter og mega rare sneakers fra Puma, som altså er perfekt selskab til en søndagsgåtur. 

 • Reply
  Amalie
  25. oktober 2017 at 20:18

  Virkelig fint sæt tøj! Der er meget af dit tøj, jeg kommer til at købe 😀 fx dine HM girlfriend jeans. Men jeg synes, at de sidder ret stramt. Tog dem endda en størrelse større end normalt .. udvider de sig meget?
  Linket til dine puma sneaks (som jeg også er fristet af .. 😀 ) virker ikke hos mig 🙂

  God aften og på forhånd tak

  • Reply
   merimeri
   25. oktober 2017 at 20:28

   Hvor er du sød Amalie – og dejligt du bliver inspireret herinde! Er det de lyseblå eller grå girlfriend jeans fra H&M du har købt? De lyseblå har givet sig en smule på mig, men ikke helt op til en hel størrelse, som jeg synes andre jeans ofte gør. De grå giver sig til gengæld noget mere!
   Godt du er obs på linket. Det skulle gerne være rettet nu 🙂
   Klem til dig

   • Reply
    Amalie
    25. oktober 2017 at 20:36

    Mange tak for svar!

    Det er de blå, jeg har købt.. men de må nok retur .. de er også ret så korte på mig.. øv. Havde lidt håbet de sad lige så flot på mig som på dig 😀

    Et spørgsmål mere. Er dine puma sneaks de grå? Jeg synes de ser lidt blå ud på billedet 🙂

    Kh Amalie

    • Reply
     merimeri
     25. oktober 2017 at 20:38

     Øv, sikke en skam! Men med mine blot 164cm går der også lidt, for bukserne bliver for korte 😉 Med jeans, der plejer jeg altid lige at gå lidt rundt med dem derhjemme med mærker på, for at mærke efter, om de kommer til at sidde, som de skal.

     Mine sneakers er de grå, så det er nok bare lyset, som snyder lidt, hvis de ser blå ud.

     Klem

     • Amalie
      25. oktober 2017 at 20:46

      Haha, jeg er egentlig også kun 167, men min overkrop er ret kort 😀 men god idé med at gå lidt med dem

      Sidste to spørgsmål: Er skoene lige så lyse som på hjemmesiden? Og du har en del fodtøj i ruskind, synes jeg. Undgår du bare at bruge dem i regnvejr (hvilket jeg virkelig synes, at der er heeeele tiden i øjeblikket) eller holder de til byger? Knus

     • merimeri
      25. oktober 2017 at 21:27

      Hihi, der er mine cm nok lidt lige fordelt mellem overkrop og ben. Så der er ikke meget modelben over mig desværre 😉
      Nej, jeg synes faktisk de er en smule mørkere end på billedet. Lidt mere gråblå end lysegrå.
      I forhold til regnvejr, så forsøger jeg da at undgå at have ruskind på, hvis det øser ned – men som du selv nævner, kan det være svært at undgå helt i det her utidige efterårsvejr. Mine bordeaux ruskindsstøvler fra &Other Stories fik en ordentlig skylle igår, men når de så tørrer ordentligt op, så børster jeg dem bare forsigtigt med en ruskindsbørste og giver så imprægnering igen, og så synes jeg egentlig, at de holder fint. Men det er klart, at jo lysere ruskind des mere sarte bliver de også. Knus

     • Amalie
      26. oktober 2017 at 8:34

      Det giver god mening, tak for svar. Rigtig god torsdag til dig 🙂

     • merimeri
      26. oktober 2017 at 8:43

      I lige måde Amalie! Knus til dig

 • Reply
  Sofie
  26. oktober 2017 at 7:03

  Hej Line
  Helt random spørgsmål – men hvor er dine strømpebukser fra? 🙂 Og har du et mærke eller en model du sværger til? Jeg er på jagt efter det der gode par, der holder og bliver siddende og pyh, en jungle det kan være! 😉
  Tak for en god blog – du er en af favoritterne! 🙂
  /Sofie

  • Reply
   merimeri
   26. oktober 2017 at 8:42

   Søde Sofie, tak for en dejlig kommentar at starte morgenen på!
   Uha, det er sjovt, du spørger til min strømpebukser. Her til morgen har jeg nemlig indviet et ny par efter igen at have måtte smide et par ud igår fordi der er hul i tæerne efter få ganges brug 🙁 Så jeg har desværre heller ikke rigtig knækket koden, og synes de fleste 40denier strømper (som jeg foretrækker) går lige hurtigt i stykker, hvad end jeg køber dem i H&M, Netto eller dyrere mærker, og derfor er jeg nok lidt for nærig til at købe de dyre mærker, så går næsten altid efter discount, hvor de koster 40kr, og så holder de et par uger – nogle gange længere.
   Knus til dig

 • Reply
  Betina
  26. oktober 2017 at 9:48

  Hej Line,

  Jeg har et spørgsmål som slet ikke passer til indlægget. Men hvilket produkter bruger du til at få dine krøller frem? Jeg har nogenlunde samme hårpagt som dig, men mangler lidt inspiration 🙂

  • Reply
   merimeri
   26. oktober 2017 at 13:25

   Hej Betina, det er et godt spørgsmål. I virkeligheden gør jeg ikke så meget ved min hår (kedeligt svar, I know). Tror den helt store forskel for mig er, at jeg aldrig redder mit hår når det er vådt, da jeg oplevede, at det redte min krøller ud. Ellers så vasker jeg med volumen shampoo og balsam hver anden dag, bruger en hårmaske en gang om ugen. Jeg synes, mit hår krøller mere, når jeg lader det lufttørre, men de fleste dage, har jeg dog ikke tid til at vente på det, og ender istedet med at bruge hårtørrer, og så plejer jeg at kramme mit hår op med en varmebeskyttende spray. Håber det kan være en lille hjælp 🙂 Knus til dig

Kommenter