Det har jeg på

FREDAGSPOSTKORT

13. oktober 2017

Hej venner, glædelig fredag. Eller glædelig weekend, kan jeg vel efterhånden godt få lov at sige på det her tidspunkt. Normalt ville dagens post her på bloggen være en omgang fredagsfristelser, men jeg har simpelthen ikke haft tid til at forberede indlægget i denne uge. Som jeg også skrev herinde i mandags, så gik jeg en uge med lange arbejdsdage i møde, og mine dage har derfor mest af alt bestået af en rutine, der hedder stå op, gå på arbejde, tage til træning, spise aftensmad, og derefter arbejde videre hjemmefra. Det har ikke efterladt meget tid til at slå vejen forbi mine yndlingswebshop, og I må derfor have denne uges fredagsfristelser til gode. 

Til gengæld har jeg weekend nu, og jeg glæder mig så gevaldigt. Vi er nemlig i skrivende stund på vej i sommerhus med hele min mors familie, og jeg sidder lige nu omme på bagsædet af min lillebrors bil og hygger med det her blogindlæg. Vi skal i sommerhus for at fejre min morfars 80års fødselsdag, og jeg ser virkelig frem til en weekend helt nede i gear, langt væk fra byen.  Løbetøjet er pakket med i tasken, men det er til gengæld også det eneste fysisk aktive, jeg har tænkt mig (måske) at klemme ind i programmet. Resten af tiden skal gå med at spille brætspil, læse bøger, spise god mad, og slappe af. Og måske lige en tur ned og dyppe tæerne i Øresund, som sommerhuset næsten ligger ud til. Badetøjet og de gode intentioner er i hvert fald pakket, og så ser vi, hvor langt jeg når med de to.

Min weekendbegejstring er i øvrigt hjulpet godt på vej af min nye megaflotte kjole fra Munthe, som jeg fik i en forsinket fødselsdagsgave af mine svigerforældre i onsdags. Jeg har haft et godt øje til den, siden jeg i sommer spottede den på Munthes instagram, men min farveforskrækkelse og ideen om, at jeg som rødhåret ikke kan bære rød, holdt mig endnu engang tilbage. Heldigvis vidste min svigermor bedre, og jeg er sååå glad for kjolen. En slags samtalekjole, vil jeg nærmest kalde den, for aldrig har så mange kolleger stoppet mig for at komplimentere mit outfit som i dag, hvor jeg havde kjolen på for første gang. Dét kan da kun skrue fredagshumøret en ekstra tak op.

    Kommenter