Det har jeg på

OM RARE TORSDAGSPLANER, WEEKENDNEDTÆLLING OG HVERDAGSKLASSIKERE

19. januar 2017

p1140091p1140046II H&M SKJORTE (LINK HER) II WEEKDAY JEANS (LINK HER) II ZARA LOAFERS II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE (LINK HER)II

Jeg er netop kommet ind af døren efter arbejde og kan lige nå at svinge ind forbi bloggen, inden jeg skal afsted igen. Denne torsdag er nemlig af den fuldt pakkede men virkelig gode slags; jeg startede dagen med en tur i fitness, og selvom det altid lige kræver lidt tilløb, at skulle så tidligt ud af døren en kold januarmorgen, så er det altså en rar start på dagen. Derefter en effektiv dag på arbejde, og om lidt står den på torsdagsmiddag og efterfølgende biograftur. Og efter en arbejdsuge der har været fyldt med lange møder og mange mails, kan jeg ikke komme i tanke om nogen bedre måde at fejre lillefredag på.

Jeg ved ikke, om det er det kedelige januarvejr, som endelig har indhentet mig, men jeg synes virkelig, jeg mangler energi for tiden og jeg føler på en og samme tid, at dagene snegler sig afsted og alligevel er forbi på et splitsekund. Weekenden føles derfor i den grad tiltrængt og jeg glæder mig til en masse gode planer – og til sløve morgener og afslapning. I morgen har jeg en aftale om middag og drinks, lørdag starter jeg dagen med brunch med en veninde og slutter den af med 30 års fødselsdagsfest. Søndag bliver derfor af den afslappede slags, og jeg glæder mig til en dag i nattøj og hyggeligt selskab af en veninde.  

Billederne her er fra sidste weekend, hvor jeg kørte et blåt tema. Outfittet er jo så simpelt, som noget kan være, men jeg synes, at klassiske blå jeans, en løs skjorte og loafers er et ret fint bud på det perfekte hverdagsoutfit. Det fungerer i hvert fald altid for mig og er sådan et sæt, jeg bare kan hoppe i, uden rigtig at skulle forholde mig til, hvordan det passer sammen. Den slags outfit er særligt gode på kolde og mørke januarmorgener, skulle jeg hilse og sige 😉 

p1140034

    Kommenter