outfit inspiration

LØRDAGSLIV OG PÆNT WEEKENDTØJ

21. januar 2017

marks-spencer-cropped-jumperII 1 MARKS & SPENCER JUMPER (LINK HER) II 2  PROENZA SCHOULER PS1 MEDIUM NAVY (LINK HER) II 3 H&M JEANS (LINK HER) II 4 ADIDAS SNEAKERS (LINK HER) II 

Åh lørdag, findes der noget bedre? Jeg tror i hvert fald, det er mit favorittidspunkt på ugen .. også selvom jeg idag er vågnet med ondt i halsen og sådan en lidt feberagtig følelse i kroppen. Jeg krydser fingre for, at det bare er de lidt for mange gin&tonics og aperol spritz igår, som har sat sine spor, men under alle omstændigheder er jeg startet dagen sløvt med Mads & Monopolet, læsning og lidt nusseri rundt i lejligheden. Skulle egentlig have været på GRØD med en veninde for at spise morgenmad, men hun måtte desværre aflyse, og egentlig var det nok meget fint, for så kan jeg forhåbentlig komme helt på højkant inden jeg skal til 30 års fødselsdagsfest for en veninde i aften. 

Jeg har dog lige fået en spontan frokostaftale i hus om lidt, og jeg ville ønske, at jeg kunne hoppe i et løst og rart outfit som ovenstående. Strikken med flæseærmer har Costume udråbt til årets musthavestrik og den er selvfølgelig for længst udsolgt i min størrelse, men mon ikke sådan et must-item kommer tilbage på lager igen. Til blot 350kr er den i hvert fald værd at holde øje med. Jeg ville parre den med løse jeans, sneakers og en pæn taske og ét voila, det perfekte weekendoutfit. Disse Adidas sneakers er jeg faktisk blevet ret lun på, fordi de er tilpas klassiske men samtidig med twistet fra den grønne hæl og det nittede materiale, som giver dem lige dét ekstra. Jeg har fundet dem hos Shoechapter, hvor de ovenikøbet er på udsalg til næsten halv pris, hvis nu der er andre derude, der er fristede.

INDLÆGGET ER SPONSORERET  AF SHOECHAPTER.DK

Kommenter