Ting jeg kan li'

SØNDAG, SOMMERLÆNGSEL OG EN PERFEKT T-SHIRT

22. januar 2017

samsoee-samsoee-pink-lida-tshirtII SAMSØE SAMSØE LIDA T-SHIRT 400KR (LINK HER) II

På sådan en søndag hvor ikke der ikke er udsigt til den mindste smule solskin, der kan man altså godt længes lidt ekstra meget efter sommer, pastelfarver og godt vejr. Desværre går der nok lige en håndfuld måneder, før det bliver aktuelt, men så kan man jo passende invitere sommeren indenfor i garderoben i mellemtiden. Jeg gad i hvert fald godt slå til på denne fine lyserøde t-shirt fra Samsøe Samsøe som en forsmag på sommeren. Min eneste betænkelighed er, om jeg overhovedet kan bære farven. Har altid været lidt forbeholden over for rødlige nuancer, fordi jeg har en ide om, at det ikke går til mit røde hår – men den er i hvert fald værd at prøve, så jeg tænker at hanke op i mig selv og min tømmermændsramte krop og svinge hen forbi Samsøe Samsøe senere idag. Tror lidt butikskiggeri vil være en god kur mod trætheden …. dét eller så noget snasket mad og uanede mængder af Netflix!

Fødselsdagsfejringen af min veninde Nicoline igår var virkelig en succes, så søndagssløvheden er det hele værd. Vi startede med drinks hos hende, inden vi havde bord på Mother, hvor vi slog os løs i lækre pizzaer, charcuteri og god vin. Derefter tog vi på NOHO, hvor vi sluttede aftenen med dans og drinks .. og granatæbleshots smuglet med ind i håndtasken. Den strategi er vi åbenbart stadig ikke vokset fra, selvom vi alle sammen nærmer os vores 30’ere, haha,

 • Reply
  Cecilie
  23. januar 2017 at 10:43

  Åh, hvor jeg kender ideen om, at vi som rødhårede ikke kan bære lyserød. Men hey, jeg har fundet ud af, at det bare handler om at vælge den rigtige nuance. Jeg er i hvert fald blevet glad for min lyserøde strik – så jeg siger ‘Go for it’! 🙂

  • Reply
   merimeri
   23. januar 2017 at 11:23

   Haha, godt jeg ikke er alene i den båd 😉 Men godt du er kommet udover det og føler dig tilpas i farven. Jeg er også kommet frem til at det handler om nuancen. For mit vedkommende skal den nok være lidt mere kølig/afdæmpet pink, for ikke at bringe de rødlige toner i min hud alt for meget frem.

 • Reply
  Christine
  23. januar 2017 at 15:56

  Den er da så fin til dig! Hvad str er det du har på? Bliver da næsten selv helt fristet til at købe den hjem! <3

  • Reply
   merimeri
   23. januar 2017 at 22:09

   Jeg prøvede den i en medium her. Normalt ville jeg være en small, men synes t-shirten her var ret lille i størrelsen, så hvis man gerne vil have, at den ikke sidder alt for tæt, så ville jeg klart gå en størrelse op 🙂

Kommenter