Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

23. januar 2017

Åh, jeg føler altså at denne weekenden var overstået inden den rigtig var gået igang, og selvom jeg elsker at starte på en ny uge, så måtte denne mandag morgen godt lige have udskudt sig selv et par dage. Jeg er vist blevet for gammel til kun 4-5 timers søvn to nætter i træk. Nåh men nu er der heldigvis kun den rare del af mandagen tilbage; jeg har overstået dagens træning, lavet den lækreste mexi-bowl til aftensmad og er nu krøbet under dynen, klar til at kigge tilbage på nogle af sidste uges fornøjelser.

img_0427II Jeg elsker de morgener, hvor jeg har tid til at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden og hygge med en god bog eller magasin. I lørdags var der tid til favoritkombinationen; skyr med banan, vindruer, æbler og mandler, grape med mynte, et blødkogt æg og detox vand med ingefær og citron. Og sammen med Euroman var det ret perfekt lørdagsselskab II

img_0440II Min Calathea plante har vokset sig så stor og fin, og jeg bliver altid så glad af det grønne liv, den giver til min stue II

img_0398II Netflix & Chill .. her var det sæsonfinalen på Westworld, som altså blev betragteligt bedre af at blive indtaget sammen med en rawbite og romkugle fra Wedo. Godt nok en kompleks serie, som jeg stadig lige skal beslutte mig for, hvad jeg synes om II

img_0484II Pre-dinner snacks til fejringen af min venindes 30års fødselsdag i lørdag. Sådan et bord kan man ikke andet end at blive lækkersulten (og tørstig) af II

img_0490II Når nu man er lidt bagud på energi i weekenden, er der kun én ting at gøre; byens bedste hindbærsnitte fra Holms Bageri og kærnemælkshorn on the side. Jeg kører en omvendt januar detox; mere kage! Januar er så kedelig i forvejen, så der er ikke nogen grund til at gøre den mere trist ved også at fornægte sig selv nogle af livets bedste glæder – de spiselige II

img_0519II Efter at jeg for nogle uger siden var forbi California Kitchen for første gang, har jeg hungret efter at komme tilbage efter deres mexibowl. Men man kan jo ikke spise ude altid, så igår forsøgte jeg med en hjemmelavet bowl – og det blev simpelthen så lækkert. Har spist det samme igen i aften, og jeg tror altså, at det her bliver en ret sikker kandidat til titlen som min favorithverdagsmad II

 • Reply
  Mette
  23. januar 2017 at 22:50

  Må vi få opskrift på din mexi-bowl?

  • Reply
   merimeri
   24. januar 2017 at 10:23

   Det må I afgjort Mette! Jeg får lavet et seperat indlæg med opskriften på den i denne uge 🙂

   • Reply
    Mette
    24. januar 2017 at 20:26

    Åh hvor er du god👏🏻👏🏻👏🏻

 • Reply
  Ida
  24. januar 2017 at 8:46

  Mexicansk mad er det bedste! Synes desværre bare ikke der er sindsygt mange mexicanske spisesteder i København 🙁

  • Reply
   merimeri
   24. januar 2017 at 11:01

   Jeg er ret glad for både Condesa og Barburrito, men derudover vil jeg give dig ret i, at udvalget af mexi-steder er lidt begrænset i Kbh 🙁

Kommenter