Boligindretning

GULDDRØM FRA MONTANA OG VERNER PANTON

24. januar 2017

verner-panton-wire-gold-edition

Det er min sidste uge i lejligheden på Frederiksberg. På lørdag rykker jeg videre til Nørrebro, hvor jeg skal bo frem til april. Indretningsideer fylder derfor en del i mine tanker for tiden, for selvom jeg kun har lejligheden på Nørrebro i et par måneder, er det vigtigt for mig, at jeg gør det til et hjem. Til mit sted. Jeg er typen, der ikke fungerer optimalt, hvis mine fysiske omgivelser roder, så jeg har sat hele weekenden af til at komme ordentlig på plads. Der er allerede nogle møbler i lejligheden, når jeg flytter ind, men jeg kommer også med en del ting selv; bl.a. seng, spisebordsstole og sofa. Og så er der de få ting, jeg drømmer om at føje til. Fx dette marmor sofabord, som jeg har skrevet om før. Og så er der guldreolen fra Montana, som jeg er faldet pladask for. Åh hvor er den pæn! Ville elske at bruge den som enten sidebord i stuen eller som natbord i soveværelset. Hvis det snart lykkes mig at få solgt min Stella McCartney Falabella taske, som jeg har til salg på Trendsales, så har jeg besluttet mig for, at pengene skal gå til bordet her, som jeg er ret overbevist om, også vil blive en tidløs klassiker. 

Den limited edition wire reol i guld koster 1875kr og kan bl.a. købes HER

 • Reply
  Nadia Kaplan
  24. januar 2017 at 7:22

  Håber flytningen kommer til at gå godt og smart af dig at sætte en hel weekend af til indretning, så du ikke skal stresse over det efterfølgende.
  Men hold nu op hvor er den fantastisk lækker den reol! Kan godt forstå du faldet for den.

  Rigtig god dag 🙂

  • Reply
   merimeri
   24. januar 2017 at 16:51

   Jeg tænker også, at det at være lidt på forkant med situationen, kan gøre hele flytningen lidt mere overkommelig. Og så elsker jeg tanken om at have en hel weekend til at komme på plads 😉
   Ja, den er fantastisk smuk ikke? Tænker at det tidsløse og klassiske design godt kan godtgøre den lidt hampre pris.
   Håber du har en dejlig dag søde Nadia.

Kommenter