Boligindretning

LIVING // METALLIC LAMPS

21. september 2015

metallic-lamps

II 1. BY RYDÈNS SPIDERY LAMP II 2. ELLOS GALAXY LAMP II 3. ELLOS ROCKBALL LAMP II

Jeg er lidt betaget af ideen om at få en metallic lysekrone op at hænge over vores sofa, og jeg har i første omgang startet jagten hos Ellos, hvis boligudvalg ret ofte imponerer mig. Forleden delte de dygtige Homesick-piger så billederne fra, hvad der slår mig som den pæneste lejlighed, jeg nogensinde har set, og da der også der hang en metallic lysekrone á la disse, gav det yderlige næring til min lampebegejstring.

Hvad synes I om dem? 

 

 • Reply
  Ida
  21. september 2015 at 16:01

  Min onkel har en meget ligende hængende i deres entré og det ser bare super godt ud.
  Før de flyttede i hus, så hang den over deres spisebord og det så også godt ud og så lyser den rigtig godt 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   21. september 2015 at 16:16

   Din onkel er et heldigt asen 😉 Men fedt at vide, at den også “live” fungerer godt! Knus

Kommenter