Boligindretning

FREDAGSPOST

16. februar 2018

vsco-photo-2-1

vsco-photo-1-1

Hej derude, glædelig fredag og snarlig weekend, yay. Jeg føler kun det er et par dage siden, jeg udgav min sidste fredagshilsen, men det er altså 7 dage siden sidst, så dette er vist bare en af de der uger, som er fløjet afsted. Det betyder også, at weekenden venter lige rundt om hjørnet, og jeg glæder mig så gevaldigt. Ikke mindst fordi det betyder, at vi har tid at komme videre med vores skabsvæg, som virkelig har taget fart siden jeg gav sidste opdatering. @cphwood blev færdige med at sætte selve skabet op igår, og nu mangler så bare indretningen af det og at vi får malet låger og skabsramme, så vi kan komme helt i mål. Allerede nu kan jeg mærke, at det bliver virkelig godt, og jeg glæder mig sådan, til at kunne vise jer det færdige resultat. Vi smutter ud og kigger på maling og efter arbejde, og så er planen at komme igang med at male søndag og mandag aften. Og måske vi er heldige, at kunne nå i mål, inden vi sætter kurs mod Marrakech torsdag morgen. Jeg håber det.

Udover at komme videre med skabet, har Mads og jeg egentlig bare aftalt at have en hyggefredag herhjemme. Vi har ikke set det store til hinanden i denne uge, og så er det altså altid lidt rart at gå på weekend sammen. Tror jeg skal have lokket ham til X-factor og bland selv slik. I morgen skal vi fejre min fætter og kusines fødselsdag, og derefter middag hos et vennepar. Søndag står i malingens tegn, og så kan vi vist heller ikke fylde mere på den weekend.

Hvad byder jeres weekend på?

 • Reply
  Rebecca
  17. februar 2018 at 10:14

  Ihh, glæder mig til at se det færdige resultat! Er ved at være godt træt af vores garderobeskabe fra IKEA og nye fronter var måske en god idé? Kan du løfte sløret for, hvad sådan en løsning koster?

  • Reply
   merimeri
   18. februar 2018 at 10:16

   Er også SÅ spændt på at komme helt i mål og glæder mig meget til at dele resultatet. Jeg tænker at lave et separat indlæg hvor jeg vil fortæller lidt mere om løsningen, hvad det har kostet osv, da I er rigtig mange der skriver og spørger til det. Knus til dig

Kommenter