Boligindretning

INDRETNINGSINSPIRATION – ET PÆNT TV-MØBEL

1. februar 2017

nordal-beton-baenkSelvom jeg allerede er på plads i min nye lejlighed, så behøver man jo ikke stoppe med at (bolig)drømme og indretningsideer er der derfor mange af for tiden. Nu skal jeg jo kun bo i lejligheden i et par måneder, så det begrænser lidt, hvor meget jeg vil gøre ud af indretningen, men skulle jeg bo der over længere tid, ville jeg afgjort give efter for nogle af de ideer, der trænger sig på. Forleden faldt jeg fx over den fineste bænk fra Nordal, som kunne udgøre et ret fint tv-møbel. Jeg synes altid det er vildt svært, at finde en pæn løsning til at få tv’et implementeret i indretningen, men med en rå bænk kunne man faktisk slippe afsted med en ganske pæn løsning. Udover tv’et ville jeg gøre plads til en stor grøn plante, en stak magasiner og en grafisk lampe for på den måde at kamouflere tv’et lidt. Og så skader et pænt tæppe jo aldrig, så som prikken over i’et ville jeg finde et fint tæppe og lægge foran. Ét voila, et tv-møbel der skiller sig lidt ud sammenlignet med fx de lidt mere neutrale udgaver fra IKEA.

Nordal har generelt nogle ret fine og rå møbler, som er værd at tjekke ud. Find produkter fra Nordal her.  

INDLÆGGET ER UDGIVET I SAMARBEJDE MED PRÆG Living

    Kommenter