Ting jeg kan li'

9 PÆNE SØNDAGSLINKS

18. februar 2018

soendagslinksII 1 ASOS SOLHAT II 2 ZARA SOLBRILLER II 3 DESIGNERS REMIX STRIK II 4 GANNI KJOLE II 5 ENVII KJOLE* II 6 GESTUZ NEDERDEL II 7 ANNI LU ARMBÅND  II 8 &OTHER STORIES KITTEN HEELS* II 9 &OTHER STORIES TERNET BLAZER* II 

Den der manglede shoppelyst, jeg døjede med i Januar, ikke? Den er afblæst, og efter er jeg er kommet godt igang med min garderobeoprydning og udfordring, er min shoppelyst vendt tilbage for fuld udblæsning, og lige nu har jeg disse pæne 9 sager bogmærket. En god blanding af pæne sorbetfarver, garderobeklassikere som tern og kitten heels og strøet med lidt sommer vibes i form af den fineste solhat, og seje budgetvenlige solbriller. Jeg har lyst til at klikke det hele hjem, men jeg besinder mig – for nu – eftersom garderoberegnskabet pt kun tillader 628kr at shoppe for. Godt februar er en kort måned, haha.

 

 • Reply
  kathrine
  18. februar 2018 at 19:04

  Hvor er det bare nogle fantastiske fine fund, du har fundet! 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply
   merimeri
   20. februar 2018 at 10:19

   Jeg er altså også selv temmelig fristet af de mange pæne sager 😉 Godt der snart kun er en uge til lønnen tikker ind, ahem. Knus til dig

Kommenter