Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

19. februar 2018

Hej venner, jeg er lidt sent ude med denne uges mandagstilbagelik på nogle af sidste uges rarheder, men jeg har hygget med min veninde Monica indtil nu, og af og til skal interesserne ude i det virkelige liv altså prioriteres over de virtuelle, så det blev det i dag. Til gengæld er jeg vild med, at jeg nu kan slutte min dag af med at sidde og bladre kamerarullen igennem og sende en kærlig tanke tilbage til nogle af de rare stunder, som jeg har fået foreviget. Og sidste uge var en af de rigtig rare, som både bød på en hyggelige aftaler ude i byen, tid til at komme videre med skabsprojektet og nusse lidt rundt om lejligheden derhjemme. Sådan et mix kan jeg godt lide.  

img_0478II Sidste mandag var en af de rigtig gode; Mads og jeg mødtes til en fyraftensøl på BRUS, som jeg savner lidt fra min tid på Nørrebro, og det var derfor et kært gensyn at tage plads i vindueskarmen i den hyggelige bar II

8552fccd-e5ab-4399-8dce-b3f9df338c24II Hjemmelevering fra Me & The Met som bød på denne smukke Ganni kjole, som jeg har været så ualmindeligt heldig at få i gave af mine søde svigerforældre II

img_0642II Fredag arbejdede jeg hjemmefra, og jeg udnyttede derfor muligheden for at tage frokosten ude af huset. Og jeg kan næsten ikke komme på noget bedre sted at gøre det end på Les Trois Cochens, hvis frokost er mindst lige så god som deres morgenmad II

662adc68-1cd9-4034-8603-97611164e0f5II Indtil videre går det godt med at komme afsted til min ugentlige klasse i Senses, og det er nu tredje uge i træk, at jeg er afsted. Det er lidt af en succes ovenpå en tre måneder lang pause II

img_0709II Fremgang med skabsprojektet, og jeg er simpelthen så vanvittigt spændt på at se det færdige resultat. Vi er i fuld gang med at male låger, og selvom vi desværre nok må indse, at vi ikke kommer helt i mål inden turen til Marrakech, så er jeg stadig overbevist om, at det er hele ventetiden værd II

d0124297-e7e7-4f83-82a3-8f2ed28abf40II I sidste uge flyttede en ny sej krukke fra Ellos’ brandet Jotex ind (modtaget i gave). Jeg er ret vild med kontraster i min indretning, og jeg synes den rå vase bringer en fin balance ind til mig meget farverige og glimtende nips. Find den HER II

    Kommenter