Boligindretning

DINING ROOM // INTERIOR

30. juli 2015

dining-room-interiorII PLANTS II IKEA BESTÅ CLOSET II KILIM RUG II ARNE JACOBSEN CHAIR II HAY TABLE II H&M PILLOWS II

Moodboard for indretningen af vores spisestue – eller alrum, om man vil. Som jeg har nævnt nogle gange før, så bliver vores køkken ret lyst; hvide vægge, hvide skabe, lys bordplade, og hvide gulve. Derfor gør vi os også umage med at få nogle varme farver ind i spisestuen, som er i forlængelse af køkkenet.

Vi har besluttet os for at gå efter Hay spisebordet, som jeg skrev om her. Ja, det er dyrt – i hvert fald på en SU-målestok – men nogle ting skal man bare ikke gå på kompromis med og spisebordet bliver altså en af de ting. Vi ved, at vi kommer til at bruge uendeligt meget tid ved det bord, som bliver samlingspunktet i vores køkken og jeg glæder mig allerede til, at skulle side derfra og blogge, mens gourmetkokken herhjemme er i køkkenet 😉 Vi skal have en langbænk til den ene side og stole til den anden. I første omgang bare hvad vi kan finde af pæne, blandede stole til en rimelig pris brugt, men på sigt kunne vi godt tænke os at investere i fx 7’eren fra Arne Jacobsen eller Wegners Y-stol. På sigt!
Vi er på udkig efter et kelimtæppe til at have under bordet (HVOR finder man sådan et, der er til at betale?) og derudover godt med grønne planter og puder til bænken. Og inspireret af Cathrines misundelsesværdige Rockpaperhome, har vi planer om et IKEA Bestå skab til de ting vi ikke liiige kan finde plads til i køkkenet.

    Kommenter