Boligindretning

BATHROOM CONFESSIONS

14. november 2017

vsco-photo-4vsco-photo-3vsco-photo-1vsco-photo-2

Nåh venner, kan I huske mit indlæg om, hvad jeg håbede, min november ville komme til at byde på? Her skrev jeg, at jeg satsede på, at vi ville komme i mål med vores badeværelsesprojekt, og ved I hvad? Vi er der næsten. Vi har fået et toilet efter to år med seperat badeværelse og toiletrum, vi har fået ny bordplade, ny vask og nyt armatur. Og jeg kan slet ikke få hænderne ned af ren og skær begejstring, for se lige hvor pænt det er blevet!

Nu skriver jeg, at vi næsten er i mål, og det er fordi, vi stadig mangler de sidste små detaljer; et billede over toilettet – har lige nu kig på det eller det her (har I en favorit?), denne toiletrulleholder skal sættes op, og så vil vi gerne have et par hængeplanter i det ene hjørne over bordpladen. Men det er i småtingsafdelingen, og jeg er så vanvittigt glad for, at vi endelig kan strege projekt-badeværelse fra to-do’en. 

Hvis I er nysgerrige på, hvor noget er fra, må I øvrigt endelig skrive og spørge.

Kommenter