Det har jeg på

OOTD: MIDWEEK CHECKS

15. november 2017

1 2 4 5

II FRAKKE GANNI (gammel, lignende HER) II SKJORTE MONKI II (gammel, lignende HER) II JEANS H&M II STØVLER APAIR II TASKE H&M (gammel) II

Hej venner, lige en lille onsdagshilsen. Jeg er netop kommet ind ad døren efter arbejde og vil lige nå et hurtigt indlæg inden turen går videre til Frederiksberg, hvor Mads’ mormor har inviteret på aftensmad. Denne her uge er lidt skør, fordi jeg har en masse, jeg skal nå at få klar på arbejdet inden ferien og samtidig har jeg aftaler hver eftermiddag og aften, mens jeg mentalt allerede er gået på ferie, haha. Nuvel, 24 timer igen, og så er der for alvor dømt ferie, og med sådan en udsigt, kan jeg godt lige hive mig op til de sidste deadlines og aftaler. 

Outfittet er fra tidligere på ugen, hvor jeg var trukket i en gammel ternet skjorte fra Monki, som jeg faldt over da jeg gik igang med at finde sommertøjet frem til kufferten. Skjorten var lidt af en favorit for nogle år tilbage, og jeg tænkte lidt, at jeg ville falde tilbage i samme begejstring, hvis den fik en chance til. Når jeg ser billederne her, er jeg dog ikke helt overbevist. Måske er det de store brystlommer, men jeg synes, at skjorten får mig (og min barm) til at se større ud end jeg trods alt er, og den følelse går det altså ikke at gå rundt med. Sådan en omgang outfit billeder er jo også en måde at teste potentialet i sit tøj på, ahem, og efter denne uges test, tror jeg egentlig bare at skjorten bliver pakket væk igen.

Resten af outfittet er jeg til gengæld godt tilfreds med. Mine girlfriend jeans fra H&M, som stadig er flittigt i brug, forrige vinters frakkeinvestering fra Ganni, og så mine nye spidse støvler fra Apair, som jeg endte med at tage i brug. Midweek, check!

 

 • Reply
  Sara
  15. november 2017 at 19:50

  Jeg synes nu at skjorten er ret fin til dig – også selvom den måske/måske ikke får din barm til at se større ud en den er i virkeligheden. Jeg har selv en ret stor barm, men jeg synes altså slet ikke at det ser voldsomt ud til dig på disse billeder. 😄

  • Reply
   merimeri
   28. november 2017 at 4:42

   Det kan godt være jeg var ramt af et klassisk tilfælde af selvbedrag 😉 Må vist hellere give skjorten en chance til, når jeg er tilbage fra ferie. Knus

 • Reply
  Stine
  16. november 2017 at 9:50

  Jeg synes også, det ser rigtig godt ud – sad lige og blev helt ærgerlig over, at jeg ikke kunne få fat i den samme (på trods af, at min barm egentlig er ganske betragtelig…). Såååå – keep it 😀

  • Reply
   merimeri
   28. november 2017 at 4:40

   Hihi hvor er du sød Stine, måske skjorten lige skal have en chance til, når jeg er tilbage fra ferie 😉 Klem til dig

Kommenter