Det har jeg på

OOTD: DOTS, CASHMERE AND JEANS

16. september 2017

vsco-photo-3 vsco-photo-2 vsco-photo-1KAN INDEHOLDE REKLAMELINKS: II CASHMERE STRIK H&M (gammel, lignende HER) II PRIKKET SLÅ-OM-KJOLE VERO MODA II JEANS TOPSHOP (gammel, lignende HER) II WEDGES ISABEL MARANT II TASKE PROENZA SCHOULER II

Mon der er andre derude, som bruger lørdag aften på hjemmehygge og bloglæsning? I så fald går det her indlæg ud til jer. Jeg har brugt det meste af dagen på at bage og pynte op til, at jeg i morgen får 14 søde veninder på besøg til søndagskagebord og fødselsdagsfejring. Jeg er desværre ikke den store masterchef, men jeg har kastet mig ud i 5 forskellige kager, og jeg håber virkelig det bliver godt … og pænt, haha. Kager er bare lidt sjovere, hvis de ikke bare smager godt, men også tager sig lækre ud, så der er altså lidt pres på, til anretningen går i gang i morgen tidlig.

Nu har jeg til gengæld indstillet bagningen for i aften, og vil lige nå at vise jer mit outfit fra i dag, inden jeg går omkuld på sofaen til Netflix. Jeg havde nemlig min nye grønne slå-om-kjole på … Ja, jeg har nu den samme kjole i tre forskellige farver. Og overvejede også lige i et svagt øjeblik at slå til på den røde, men endte dog i sidste ende med at holde mig i skindet. Det går jo heller ikke, at jeg har den samme kjole på halvdelen af ugen, selvom farven måske nok varierer, haha. 

Den grønne er jeg til gengæld glad for, at jeg har givet efter over for, og den fungerer helt vildt fint med både strømpebukser eller jeans under, som jeg havde det i dag. De bare ben er løbet nok kørt for for i år, men kjolen kommer helt sikkert med, når vi om præcis to måneder sætter kurs mod Hong Kong og Thailand, og dér skulle temperaturerne heldigvis være til bare ben, som jeg også glæder mig til at bruge kjolen med. 

Jeg når nok ikke, at tjekke ind forbi bloggen i morgen, men jeg kommer helt sikkert til at opdatere lidt fra min fødselsdagsfejring på instagram (@merimeri.dk), så der må I endelig følge med. Glæder mig sådan til at vise jer al den fine pynt, jeg har fundet …. og kagerne, hvis de bliver værd at forevige.

    Kommenter