Boligindretning Et godt tip

NYT KØKKENLIV OG 20% RABAT PÅ DEN FINESTE KERAMIK

21. oktober 2019

Annonce for Deco-zoo.dk

Jeg har en ting for keramik. En evig forelskelse om man vil. Således er der altid ny keramik at finde på min ønskeseddel, ligesom det er en tradition at have en ny fin sag med hjem til samlingen, når vi er på ferie. Keramik fortæller nemlig altid en historie, og jeg elsker tanken om det håndværk, ligger bag, og arbejdet der er lagt i lige netop den krus eller skål, som jeg nu sidder med i hånden.

Heldigvis er tiden med mig, og der findes for tiden så mange dygtige keramikere derude. Webshoppen Deco-Zoo.dk er en nylig favorit, når det kommer til at finde fine nye keramik-fristelser. Udvalget af keramik og tableware er nøje udvalgt blandt skandinaviske designere. Sortimentet er fint og overkommeligt, og alt sammen i en stil, hvor det kan mixes på tværs af keramikere. Som et ekstra plus, har Deco-Zoo et særligt fokus på miljørigtig indpakning, og de gør sig derfor umage med at anvende genbrugspap og bionedbrydeligt pakkefyld, istedet for metervis af bobbelplast. Den tanke kan jeg godt lide!

Tilbage til keramikken, så er jeg selv ret glad for at blande en masse forskellig design, og i forbindelse med dette samarbejde har jeg været heldig at kunne føje nogle nye fine ting til samlingen. I denne omgang fra danske Julie Damhus og svenske Ann-Louise Gustavsson, der begge forhandles hos Deco-Zoo Sidstnævnte laver de fineste skåle og krus i en hvid glasur med blå prikker, mens Julie Damhus laver keramik i et mere robust og nostalgisk udtryk. Pæne hver for sig, men i særdeles også pæne sammen.

Efter vi har fået vores nye køkkenhylder op, kan jeg heldigvis bruge min keramik til at skabe fint liv i køkkenet, og det meste af min yndlingskeramik er nu fremme. Gamle og nye glæder. I sidstnævnte kategori er en prikket skål fra Ann-Louise Gustavsson sammen med en i brun glasur fra Julie Damhus, og ditto krus, som står på den nederste hylde. På øverste hylde står et prikket krus, også fra Ann-Louise Gustavsson, sammen med endnu et krus fra Julie Damhus. Og hver dag bliver jeg glad over det kig i køkkenet, ligesom det føles ekstra rart at spise morgenmad eller drikke yndlingste fra en skål eller krus, der gør dig glad #desmåglæder

I forbindelse med samarbejdet her, følger der også lidt forkælelse med til jer. Jeg har nemlig fået lov til at dele en rabatkode, der i hele denne uge (21-27/10) giver 20% rabat på hele udvalget hos Deco-Zoo.dk. Koden er ‘MeriMeri‘.

    Kommenter