Boligindretning

KØKKENÆSTETIK

27. oktober 2015

design-nation-tea-towelsREKLAME II PRODUKTERNE ER MODTAGET SOM GAVE II

Søndag og igår havde vi min far inde og agere håndværker i lejligheden, hvor han hjalp til med at få gjort nogle af alle småprojekterne færdig, deriblandt knager til viskestykker. Og til de af jer som måske nok tænker, at knager, viskestykker og den slags køkkendimserier er uvæsentlige, må jeg med det samme erklære mig for uenig. For mig er de små detaljer nemlig mindst lige så vigtige som køkkenet i sig selv, og jeg kan da heller ikke sige mig helt fri fra at have brugt adskillige timer de sidste 14 dage inden jobstart på at lede efter de rette knager, haha. Er jeg den eneste, som går lige så meget op i den slags som i en ny sofa eller spisebordsstole? 

Nåh men som I kan se på billederne her, så har jeg fundet de helt rette knager – og viskestykkerne dertil. Og det er takket være den danske designvirksomhed DESIGN NATION, som heldigvis går lige så meget op i de små detaljer i boligen, som jeg gør, og derfor tilbød at komme mig til undsætning med deres Link wall hook og Chroma tea towels. Er det ikke blevet fint?

Jeg er i hvert fald ovenud tilfreds, og nu mangler vi så bare at tage stilling til, hvad der skal ske på væggen bag kogepladen. Metrofliser, rå væg, som der er nu, eller noget helt tredje. Vi er i syv sind omkring det. Hvad tror I, kunne være pænt?

Forhandlere af Design Nation finder du her.

  • Reply
    Camilla
    27. oktober 2015 at 23:47

    Hvor ser det bare godt ud! Og jeg synes bestemt også, at sådanne detaljer er super vigtige 🙂

Kommenter