Boligindretning DIY

WEEKENDPLANS // BRICK WALL

26. juli 2015

brick-wallPå LØRDAG overtager vi nøglerne til vores nye lejlighed, og det kribler i mig for at få lov til at komme igang. Vi flytter først ind 1. september, så august er sat af til at sætte istand. Overordnet er lejligheden i rigtig fin stand, men der er en del småting der trænger til at blive frisket op; spartles, males, el ind i væggen og så videre og derudover vil vi bare rigtig gerne sætte vores eget præg på den og gøre den til vores hjem

Første skridt i den kommende weekend er derfor at få hevet det gamle køkken ned, få banket væggen ned mellem køkken og spisestue og så har vi besluttet at få fritlagt en murstensvæg mellem det nye køkkenalrum og stuen. Et projekt vi har haft lyst til længe og nu skal det altså være. Vi har derfor allieret os med dygtige Senoma Seven og hendes DIY guide til at lave en murstensvæg, gode venner og forældre og en stor portion tålmodighed og satser på, det er, hvad det kræver for at nå det i løbet af weekenden. 

Glæder mig så meget til at se det færdige resultat og ikke mindst at kunne vise jer det.

Photo credit: Pinterest

    Kommenter