Boligindretning

LIVINGROOM MOODBOARD

23. juli 2015

interior-moodboardMessing, marmor, print, planter, rya og kernelæder .. Mit moodboard for indretning i vores kommende stue. 

Indretningsmanien er sat ind og jeg bruger en stor del af mine (i øjeblikket få) overskudstimer på Pinterest, hvor jeg jagter ny boliginspiration. Flere elementer fra vores nuværende indretning i stuen, som I kan se billeder af her,  kommer til at gå igen, men vi har snakket om, at vi godt kunne tænke os at få nogle flere rå materialer ind som kernelæder, mørk marmor og metaller. 

 • Reply
  Julie Mænnchen
  23. juli 2015 at 18:32

  Der er også bare så meget fin inspiration at finde! 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   25. juli 2015 at 11:18

   JA! Kan dårligt huske, hvad man gjorde inden pinterest 😉

 • Reply
  Ida
  24. juli 2015 at 9:51

  Stolen er hammer lækker. Den kunne jeg også godt finde på at købe, hvis jeg havde plads 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   25. juli 2015 at 11:18

   Årh ja, den står altså også højt på vores ønskeseddel og jeg støvsuger i øjeblikket dba og lauritz for at se, om den ikke snart skulle dukke op til en god pris!

Kommenter