Boligindretning

I EN BOLIGBOBBEL PÅ VESTERBRO

18. maj 2015

living-inspirationHavde egentlig tænkt, at jeg ikke ville dele disse tanker på bloggen, i hvert fald ikke på nuværende tidspunkt, men da jeg nærmest ikke har andet i hovedet for tiden, så virker det skørt at lade være. Vi går nemlig i disse dage og venter svar på, om vi fra august kan kalde os de glade ejere af 108 kvm boliglykke på Vesterbro. Hverken min kæreste eller jeg kan næsten være i os selv af bare spænding og vi håber så meget, at det lykkes.
Det er en dobbeltlejlighed i vores nuværende andelsforening der skal sælges, og intet ville glæde os mere end at kunne blive boende i den forening og den del af Vesterbro, som vi holder så uendeligt meget af.

Banken har sagt ja, så vi venter bare på, at det officielle salgsopslag kommer – og på om vi er de eneste fra andelsforeningen, som er klar til at slå til eller om den står på kampvalg.

Jeg er allerede gået i indretningsmode, så kryds lige fingre for os 😉

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  18. maj 2015 at 8:07

  Ej, hvor spændende! 😀 Jeg krydser fingre for jer! Det ville da være helt vildt dejligt!

  • Reply
   infashionwebelieve
   18. maj 2015 at 10:41

   Tusind tak søde Camilla. Vi er også vanvittigt spændte på, om det lykkes!

 • Reply
  Ida
  18. maj 2015 at 16:31

  Ej hvor lyder det bare fedt Line. Jeg krydser fingre for jer 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   18. maj 2015 at 20:13

   Årh tak, det må du endelig gøre søde. Vi er SÅ spændte!

 • Reply
  Nadia
  18. maj 2015 at 17:04

  Ej hvor spændende! Jeg krydser også fingre for jer! Må man spørge, hvad for en andelsforening det er? (Jeg har ikke råd til at stjæle den fra jer, bare rolig :joy: )

  • Reply
   infashionwebelieve
   18. maj 2015 at 20:12

   Tusind tak Nadia!
   Andelsforeningen hedder A/B Godsbanegade 9-15.

 • Reply
  Selina
  18. maj 2015 at 23:43

  Ej hvor kan jeg dog relatere til det, som I gennemgår ligenu! Min kæreste og jeg har netop overtaget en andel på 103kvm på Nørrebro tæt på Søerne (Vesterbro er mit gamle hood og der er også skønt!), så kan heller ikke vente med at få afleveret mit bachelor projekt onsdag og så komme igang med klargøring og flytning. Krydser fingre for jer!

 • Reply
  Sara Bøge
  19. maj 2015 at 14:26

  Hvor er det spændende for jer 🙂
  Krydser fingre!

Kommenter