Boligindretning

LIVING // VELKOMMEN I VORES KØKKEN

12. oktober 2015

køkkendetaljer

Ta da, vores (næsten færdige) køkken, som vi er blevet noget så glade for. Det er altid så spændende, hvordan noget man har brugt lang tid på at forestille sig i tankerne og på papiret, ender med at tage sig ud i virkeligheden. Heldigvis er køkkenet endt ud med, at være meget lig det vi havde håbet på, og især køkkenskabene er vi så tilfredse meget. Vi endte ud med VOXTORP fra IKEA, hvor man altså får virkelig meget for pengene i forhold til design og kvalitet. Vi havde været ret meget i tvivl, om vi skulle gå med to eller tre skuffer i skabene, men endte til sidst ud med at gå med to skuffer, hvori der så er indvendige skuffer i de fleste overskuffer. Og den løsning har vist sig at være den helt rigtige. Linjerne i køkkenet er på en eller anden måde mere rene og det får rummet relativt smalle areal til at synes større. Bordpladen er en egetræsplade fra Silvan, som vi har givet hvid olie. Resultatet her, er desværre ikke blevet helt, som vi havde håbet på, da pludselig er blevet meget hvid. Øv. Har prøvet at slibe det lidt ned, for istedet at kunne  give det klar olie, men det bliver ikke rigtig godt, så hvis nogen har gode forslag til, hvordan vi ellers kan behandle bordpladen, hvis vi gerne vil have det hvide tonet ned og lidt af den naturlige egetræsfarve til at træde frem, så sig endelig til!

Vi mangler stadig at finde den rette emhætte, hvis sådan en da overhovedet findes. Synes de er så kluntede og store alle sammen, og da vi skal have kulfilter, er udvalget virkelig begrænset?! Derudover skal vi også have bestemt os for, hvad der skal være på væggen bag  kogepladen og vi leger pt lidt med tanken om metrofliser. Der er ca en meter at gøre godt med, så vi kan ikke helt bestemme os for, om det bliver for kompakt at se på. Hvad tænker I? Haha, kan I mærke, hvordan jeg prøver at gøre færdiggørelsen af vores køkken til et fælles projekt her på bloggen?

 • Reply
  Ida
  12. oktober 2015 at 8:21

  Line.. Det ser skide godt ud!! 🙂
  Jeg er kan og misundelig 🙂
  Og så er jeg vild med jeres murstensvæg i gangen – Fan !! 🙂

 • Reply
  Kirstine
  12. oktober 2015 at 8:27

  Hvor ser det godt ud!!

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  12. oktober 2015 at 11:58

  Det ser virkelig godt ud! 🙂
  Jeg er ingen handyman, så jeg har desværre ikke fifs til bordpladen. Til gengæld er jeg vild med metrofliser, så det bliver et stort JA herfra! 🙂

 • Reply
  Lullumut
  12. oktober 2015 at 18:10

  Det ser super ud, og jeg kan personligt godt lide den meget hvide bordplade. Ville selv gå efter metrofliser. Kender faktisk ikke udvalget..

 • Reply
  Lise
  12. oktober 2015 at 21:17

  Der mangler lidt et billede af kogepladen og den dertil hørende væg, hvis vi skal komme med de rigtig gode råd 😀 Men det ser top lækkert ud!

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  13. oktober 2015 at 10:46

  Det ser helt vildt godt ud. Jeg elsker et køkken uden alt for meget tingel-tangel 🙂

Kommenter