Boligindretning

BOLIGDRØMME # 2

16. oktober 2015

palm-print-molecular-lamp-daybedII 1. GREEN LEAVES POSTER II 2. HOUSE DOCTOR MOLECULAR LAMP II 3. ILVA CHESTERFIELD DAYBED II 

Fredagsfristelser i boligform. I den nye lejlighed har vi jo fået et ekstra værelse. Indtil videre bliver det bare brugt til opbevaring af rod og værktøj, ahem, men det er selvfølgelig tanken, at også det rum skal udnyttes. Spørgsmålet er bare til hvad. Oprindeligt havde vi tænkt os at inddrage det til hjemmekontor, men da ingen af os er studerende længere fra 1. november og desuden foretrækker at arbejde ved spisebordet, så virker det også lidt overflødigt at indrette helt rum til hjemmekontor. 

Istedet overvejer jeg at bruge værelset til et kombineret gæsteværelse/hjemmekontor, hvor jeg ville elske at lade en klassisk chesterfield daybed være det bærende element i rummet. Kombineret med grønt print til væggen bag, en arkitektonisk lampe, der i sig selv er et helt lille kunstværk, og et enkelt skrivebord, fx dette fra Hay, tror jeg, at det kunne blive et virkelig fint og rart rum.

    Kommenter