Boligindretning

NOGET OM VORES NÆSTE BOLIGPROJEKT

11. februar 2018

cphwood-indbygget-skab

I er så søde til at skrive og spørge ind til vores kommende skabsvæg, og i dagens indlæg vil jeg derfor fortælle lidt mere om projektet, og hvordan vi griber det an.

Som I måske husker, så skrev jeg for nogle måneder siden, at vi efterhånden var klar til at skifte vores åbne garderobestativ ud med en skabsvæg for at give plads til noget mere opbevaring. Vi har hele tiden drømt om en indbygget snedkerløsning, men vidste nok godt, at den model ville blive noget over det budget, vi var villige til at bruge, og vi havde derfor indstillet os lidt på en IKEA løsning. Indtil jeg faldt over snedkerfirmaet CPHWOOD, som bl.a. har specialiseret sig i at lave customized fronter til IKEAs garderobeskabe. Mads og jeg blev ret hurtigt enige om, at det her kunne være lige det kompromis, vi havde håbet på; et indbygget IKEA skab med unikke fronter. Jeg var derfor hurtig til at tage kontakt til de to drenge, som står bag CPHWOOD og i sidste uge tikkede der så et tilbud ind, som det ikke tog os mange sekunder at takke ja til. Lågerne er faktisk allerede igang med at blive lavet, og i dag smutter vi i IKEA for at købe det skab, som lågerne skal bygges op omkring. 

Vi ender med en skabsvæg der går fra gulv til loft, og som bliver 250cm lang baseret på dette IKEA PAX skab – bygget op efter inspiration fra billede 1. Istedet for et klassisk hvidt skab, vil vi gerne male det lysegråt, for at bryde alle vores hvide vægge lidt, og vi skal derfor også ud at have kigget på farveprøvet en af de kommende dage. Som prikken over i’et får vi sat nogle messinggreb på. Og ét voila, et indbygget skab til en brøkdel af prisen på de snedkertilbud, vi ellers har fået, hvor skabet ville blive bygget op fra bunden. 

Jeg glæder mig så meget til at vise jer resultatet. Forhåbentlig allerede om et par uger, eftersom det er planen, at skabet bliver sat op i næste uge.

 • Reply
  Isabella jensen
  11. februar 2018 at 9:20

  Ej, perfekt!
  Hvad måtte i slippe for de fronter?
  Har selv et IKEA skab og det er da en super flot løsning…

  • Reply
   merimeri
   12. februar 2018 at 9:39

   Hej Isabella, vi kommer til at give 9000 kr for montering af skabe, nye fronter samt selve den indbyggede kasse, skabene skal stå i.

 • Reply
  Kirstine
  12. februar 2018 at 8:49

  Det bliver sååå flot!

  • Reply
   merimeri
   12. februar 2018 at 9:38

   Er simpelthen også SÅ spændt på resultatet! Håber du får en dejlig start på ugen søde Kirstine 🙂 Klem til dig

Kommenter