Boligindretning

SIDSTE UPDATE PÅ MURSTENSVÆG OG ET FÆRDIGT SOVEVÆRELSE

26. maj 2017

p5250094 p5250096img_2075Jeg har glædet mig så gevaldigt til, at kunne komme med sidste opdatering på vores projekt ’murstensvæg’, og dele de første billeder af den færdige væg. Selvom projektet endte med at kræve lidt mere af os, end vi først regnede med, så er vi ikke i tvivl om, som vi står her med det færdige resultat, at det har været alt besværet værd. For se lige hvor fint det er blevet!

Udtrykket i rummet er fuldstændig forandret på grund af væggen, og hvor det før var et lidt koldt og sterilt rum, føles det nu varmt og hyggeligt.

Vi mangler stadig lidt småting, som fx et par natlamper – hvilket jeg i øvrigt altid synes er vildt svært at finde, er det bare mig?! – og måske nogle billeder op på væggene, men rammerne er på plads og vi elsker vores nyindrettede soveværelse.

    Kommenter