Boligindretning

MAKEOVER AF STUE: EN LILLE INDSATS MED STOR EFFEKT

12. juni 2020

Jeg har talt og talt om den makeover af vores stue, vi har været igang med, og nu må det være på tide, at få vist resultatet frem. Det er nemlig blevet endnu bedre, end vi overhovedet havde turde håbe på, og jeg bliver oprigtigt glad, hver gang jeg både kigger ind i stuen eller opholder mig i rummet. Udtrykket er blevet så roligt og fint, og har fået en helt anden sammenhæng i forhold til tidligere. På den front giver det altså en anden balance at male alle væggene frem for blot én, som ellers har været en stor trend i mange år. Selvfølgelig kræver det en smule mere arbejde at male fire vægge i stedet for en, men indsatsen har været givet godt ud, og når man alligevel står med alt malergrejet fremme, tager det ikke meget længere tid at male et par ekstra vægge.

Efter store overvejelser frem og tilbage endte vi med farven Space fra Jotun, der var vores første indskydelse. Og det har vist sig at være det helt rigtige valg.

Udover de malede vægge, har jeg flyttet en lille smule rundt på vores nips i rummet, så der er en bedre sammenhæng i farver (skørt hvor stor en forskel bare det kan gøre) og så afprøver vi lige nu effekten af, at have sofaen stående lidt ud fra væggen fremfor helt op af en. Mads var ikke overbevist til at starte med, men indvilgede i at give det et par dage, og jeg tror faktisk, at det er vokset på ham. Han snakker i hvert fald ikke længere om at flytte den, og jeg er ret vild med det mere luftige udtryk det giver, så måske jeg er heldig sofaen kan få lov at blive stående for nu.

Oprindeligt havde jeg jo også en ide om, at der inden længe skulle ske noget med vores bogkasser, som vi gerne ville have erstattet af en gulv-til-loft reol, men nu, hvor væggene er blevet malet og vi er på plads med indretning, er den ide faktisk trådt lidt i baggrunden igen, og jeg er pludselig helt nyforelsket i bogkasserne og varmen fra træet, der står virkelig flot til væggen. Så de får lov at blive indtil videre. Og indtil forandringskrilleren igen kradser.

For nu stornyder jeg blot at være genforelsket i vores stue, og tænk at det bare var en spand maling, der skulle til. Eneste ulempe er, at resten af de hvide vægge i vores lejlighed pludselig virker så flade og uopfindsomme ved siden af.

Herfra vil jeg lade billederne tale for dem selv ♥

 • Reply
  Ida
  13. juni 2020 at 18:55

  Det er simpelthen så pænt Line! Og rigtig godt farve valg. Jeg drømmer også om at male min spisestue i en pæn beige farve.

  • Reply
   merimeri
   22. juni 2020 at 17:16

   Åh det kunne også være en smuk farve til en spisestue! Space får i hvert fald min varmeste anbefaling 👌🏼

 • Reply
  Nora
  25. maj 2022 at 22:05

  Hvor er hyllene fra?

 • Reply
  Bolette
  18. december 2022 at 11:25

  Hej Line
  Jeg er vild med den pude. Hvor er den fra?

  • Reply
   Line Schjelde
   3. januar 2023 at 21:26

   Hej Bolette, der er to forskellige puder med i indlægget. Hvilken en af dem tænker du på?

Kommenter