Boligindretning

15 FINE FRISTELSER TIL DIN (OG MIN) BOLIG

10. november 2019

Mens det halter lidt efter med garderobeinspirationen for tiden, er jeg til gengæld inderligt inspireret på boligfronten. Jeg elsker at nusse om vores indretning, og har evigt og altid en ide til noget, der kunne gøres anderledes for at skabe et nyt udtryk herhjemme. Af og til er det større projekter, men oftest er der bare tale om små ting og tilføjelser, der giver mig fornyet boligglæde og inspiration derhjemme. I indlægget i dag har jeg samlet 15 ting i sidstnævnte kategori. Fine fristelser jeg ville elske at indrette mig med herhjemme. Godt det snart er jul ..

 1. HEIN STUDIO POSTER. Som I ved, er vi igang med at udbygge vores billedvæg i alrummet, og således er jeg på udkig efter flere fine plakater at føje til. Den fine illustration her fra Hein Studio kunne være et fint bud. 
 2. 2 NORMANN COPENHAGEN PUDE. Jeg drømmer også om nye puder til vores sofa, og er faldet pladask for modellen her. Så fint et udtryk. 
 3. 3 SERAMIKKU TALLERKEN. Har I set, at dygtige Ida og Mads fra sidste sæson af Nybyggerne, nu også har føjet det smukkeste japanske keramik til deres webshop? Jeg har allerede forelsket mig hovedkulds i en håndfuld sager derfra. Bl.a. tallerknen her. 
 4. BJARNE SIGURSSON KOP. Til spørgsmålet om, om jeg nogensinde kan få for meget keramik, er det klokkeklare svar nej. Denne kop fra den islandske keramiker Bjarne Sigursson ville jeg ikke have spor imod at drikke min morgente fra. 
 5. STILLEBEN NOTESBOG. Samme regel gælder notesbøger. Man kan aldrig få for mange. 
 6. MURANO BORDLAMPE. Vi mangler noget hyggebelysning i vores spisekrog, og jeg drømmer inderligt om denne bordlampe fra Murano. 
 7. FERM LIVING SPEJL. Smukkere spejl skal man lede længe efter. Jeg drømmer om, at det skulle hænge i vores soveværelse, hvor vi mangler et fuldfigursspejl. 
 8. NORMANN COPENHAGEN PUDE. Endnu en pæn pudekandidat til sofaen. 
 9. H&M HOME TÆPPE. Drømmer lidt om et nyt tæppe til Nolas værelse, og synes dette er så fint og legesygt. Og så er prisen på 349kr skarp. 
 10. THE GENERAL STORE KRUS. Endnu et pragteksemplar af japansk keramik. 
 11. KODANSKA GLAS. Farvestrålende vandglas der kunne klæde spisebordet. 
 12. HEIN STUDIO VASE. Og ditto vase. 
 13. NYNNE ROSENVINGE POSTER. Denne kunne også pynte vores billedvæg. 
 14. SERAMIKKU SKÅL. En fin sag mere fra Mads’ og Idas udvalg af japansk keramik. 
 15. STILLEBEN TOTEBAG. Jeg vil gerne have indrettet os smartere når det kommer til affaldssortering, og denne fine totebag fra Stilleben, der er fremstillet af overskudsstof fra tidligere produktioner, kunne være fin at have hængende på vores bagtrappedør til metal, glas, og pap, som vi lige nu mangler et fornuftigt sted til, inden det kommer i gården.
 • Reply
  Julie Koch
  11. november 2019 at 15:56

  Wow! SÅ fine ting 🌸🌸

  • Reply
   merimeri
   18. november 2019 at 12:37

   Jeg kunne også købe mig fattig i sagerne her!

Kommenter