Boligindretning

BADEVÆRELSES-DETALJER

19. april 2017

p41700011p4170002p4170002-2Som jeg skrev den anden dag, så var et af mine påskeferieprojekter at få købt den populære HYLLIS stålreol fra IKEA og bruge den til at indrette en slags hjemmespa derhjemme. Og indlæg om mine bolig- og indretningsprojekter plejer at være ret populære, så tænkte, at jeg lige ville vise jer, hvordan det er endt med at se ud.

Vi er selv blevet virkelig glade for resultatet, og jeg synes, at badeværelset er blevet mere hyggeligt og personligt. Og lidt tættere på det badeværelse, som jeg drømmer om. Badeværelset var faktisk det eneste rum, vi ikke rigtig gjorde noget ved, da vi overtog lejligheden, men vi har en del projekter derude, som vi skal have sparet både penge og energi sammen til at kaste os over, bl.a. skal vi have en ny bordplade over vores vaskeskab, have installeret ny vask og armatur og have boret ud til at få etableret et toilet, da vores bad og toilet på nuværende tidspunkt er i to forskellige rum. Som I kan høre er den lidt større omgang der venter, så pt glæder jeg mig bare over at min badeværelseslykke for en kort stund er gjort takket været en reol til 79kr.

 • Reply
  Thit
  20. april 2017 at 9:39

  Ej, hvor har i et lækkert badeværelse! Jeg er dødmisundelig og kan slet ikke forstå, at I vil have ny vask? Den er da så mega flot?

  • Reply
   merimeri
   20. april 2017 at 10:48

   Tak søde Thit. Overordnet er vi også rigtig glade for det – især størrelsen. Pt er der dog lidt mange halve løser, vaskeskab med vaskemaskine til den ene side og så et andet vaskeskab med den nuværende vask på en anden væg – og dem vil vi gerne have samlet, så vi kun har ét vaskeskab med en vask, og det derfor vi drømmer om en ny. Den vi har i dag bliver desværre for høj, når den kommer op på et bord i normal højde, ellers havde det været oplagt at genanvende den.

   • Reply
    Thit
    21. april 2017 at 9:37

    Ja okay, det kan jeg godt se.. Men ærgerligt at I ikke kan genbruge vasken. Jeg går ud fra, at det er en ejerlejlighed I bor i så?

    • Reply
     merimeri
     21. april 2017 at 14:05

     Det er faktisk en andel, men ellers næsten det samme. Vi kan i hvert fald lave om lige så tosset vi vil 😉

 • Reply
  Linde
  20. april 2017 at 11:45

  Virkelig smart og billig løsning. Det ser rigtig godt ud 🙂

  • Reply
   merimeri
   20. april 2017 at 13:54

   Tusind tak Linde – vi (eller nok mest mig, haha) er virkelig også begejstrede for resultatet!

Kommenter