Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

18. april 2017

Jeg var all-in på at forlænge følelsen af søndag igår, og således er det først idag, jeg tænker over, at jeg glemte at få udgivet mit mandagstilbageblik på nogle af den seneste uges rarheder. Og dem skal I ikke snydes for, ikke mindst fordi det også for mit eget vedkommende er en virkelig rar anledning til at kigge tilbage på nogle af de ting og øjeblikke, som har været værd at forevige. 

Dem var der heldigvis en del af i den forgangne uge, og påskeferien er i den grad blevet brugt på rigelige mængder hygge, mad, lækkerier og lejlighedsnusseri. 

img_1583II SKAM er tilbage og jeg havde et helt perfekt alene-hjemme øjeblik en aften i sidste uge, som både bød på SKAM og jordbær med fløde. Og sukker selvfølgelig. Mmmm. II

fullsizerenderII Verdens bedste påskeferieprojekt; indretningen af en hjemme-spa II

img_1590II Takket være påskeferien har vi haft – og taget os – god tid til at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden og nyde den i sløvt tempo. Feriestyle. Hvilket betyder med dyner og aviser i sofaen i stuen. Gid man kunne starte dagen sådan hver dag II

img_1626II Plantemekka i lejligheden, hvilket gør mig uendelig glad II

img_1586II Feriemorgener i sløvt tempo <3 II

img_1645II Apropos ferielykke, så se lige en slikskål vi sluttede ferien af med. Det er seriøst en af mine største spiselige glæder; en skål fyldt med mine bland selv favoritter II

    Kommenter