Et godt tip Ting jeg kan li'

FERIEFORKÆLELSE: NYT UR FRA DANIEL WELLINGTON OG EN RABATKODE

17. april 2017

SPONSORERET INDLÆG

p4170026 p4170027

Jeg har snakket om det før, det der med at være temmelig begejstret for ure, og derfor efterhånden har en ganske stor samling. For mig er et ur en fast del af min smykkeuniform, og kan slet ikke forestille mig en hverdag, hvor jeg ikke har ur på, og det er derfor rart at have lidt at veksle imellem. For nylig har jeg derfor føjet endnu et til samlingen. Daniel Wellington har nemlig været så rare også at sende mig deres nyeste ur, Classic Petite, med en fin guld mesh rem som gave.

Som I måske husker, har jeg også samme model i sølv, og det ur har siddet på mig, siden jeg fik det for en måneds tid siden. Jeg glæder mig derfor til at indvie gulduret, som jeg håber, bliver lige så stor en favorit. Det er faktisk mit første guldur – og eneste guldsmykke jeg har – så jeg er lidt spændt på, hvordan det kommer til at fungere at mixe guld og sølv, men mon ikke det går. Især når huden får lidt sommerglød, som altid står lidt bedre til guld.

Daniel Wellington er min absolutte favorit, når det kommer til klassiske og minimalistiske ure i den budgetvenlige prisklasse, og jeg har kun gode erfaringer med deres ure og kvaliteten. Classic Petite uret her kommer som sagt både med en mesh rem i sølv og guld, og urkassen både i hvid og sort, og så koster det 1195 kr. Skulle du være fristet, så er det lykkedes mig at skaffe en rabatkode, der giver 15% rabat på mit nye ur – og resten af udvalget hos Daniel Wellington.

Koden er ‘MERIMERI‘ og gælder frem til 30. april. Ved brug af koden kommer uret ned på 1015kr, og som altid er der gratis fragt. 

Find uret her.

Kommenter