Ting jeg kan li'

ON MY MIND #4

27. september 2018

Nu er det ikke ligefrem, fordi jeg kan prale af, at jeg tænker sådan rigtig mange sammenhængende tanker i disse dage #hejammehjerne og #manglendesøvn, men når der er et flygtigt øjeblik er kontakt til både højre og venstre hjernehalvdel, så er det især disse ting, der lige for tiden optager mig …

 • at de der perfekte kashmir bukser selvfølgelig er nået at blive udsolgt, præcis som jeg havde besluttet mig for at slå til på dem i mørkeblå. Jeg krydser fingre for, at det kommer mig til gode at jeg ofte har gang i en tidlig morgenamning ved en 5-tiden, hvor H&M plejer at opdatere deres lagerstatus. 
 • at jeg ikke kan finde ud af om disse nye, gamle sneakers fra Fila er gale eller geniale. Et eller andet må de kunne eftersom jeg var i hele to butikker i dag for at kigge efter dem. Desværre forgæves, og så må jeg jo tænke over, om det er et tegn fra skæbnen på, at jeg ikke i denne omgang skal gå i 90’erne fodspor.
 • at vi skal have Nola passet for første gang om blot en måned. Altså hvis jeg ender med at kunne få mig selv til at tage afsted. Tilbage i foråret købte jeg koncertbilletter til FOOL til Mads og jeg, og tænkte at det ikke ville være et problem at være en aften væk fra en til den tid 3 måneder gammel måned. Nu? Not so much, og jeg har allerede lidt ondt i maven over at hverken Mads eller jeg er hjemme hos hende. 
 • at jeg faktisk er begyndt at glæde mig lidt til næste weekends bryllup. Især fordi jeg har denne vanvittigt smukke Munthe kjole hængende og vente på mig til lejligheden. 
 • at vinteren er over os lige om lidt, og jeg er for en gangs skyld godt forberedt, eftersom jeg netop har været inde i byen og købe denne dunede sag fra Zara hjem. Den sidder vildt godt på, og prisen på 799kr er altså skarp for en pæn dunfrakke. 
 • at min rosinbolle-begejstring stadig ikke er i nærheden af at være nedadgående. Jeg forstår ikke, hvordan BRØD lykkes med at bage dem så godt, og jeg ville i mit stille sind ønske, at de ikke gjorde, så jeg slap for dagligt at sukke efter dem.
 • at denne muslingeformede knage er noget nær den pæneste knage, jeg nogensinde har set. Overvejer lidt om der ikke måske skulle sådan en op at hænge på vores nye grønmalede væg i soveværelset. 
 • Reply
  Cecilie
  27. september 2018 at 18:18

  Hvordan er dunfrakken i str? 🙂 Tak for en inspirerende blog.

  • Reply
   merimeri
   27. september 2018 at 20:11

   Tak for dejlig blog-ros Cecilie! Jeg synes den er ret normal i størrelsen. Jeg har taget en str S, som også er min vante størrelse, og den er stadig godt løs med plads til en lun strik indenunder til de rigtig kolde dage. Klem

Kommenter