Ting jeg kan li'

FAVORITTER PÅ INSTAGRAM #5

22. oktober 2017

matias-vase-instagram

Søndage, og især de regnfulde af slagsen, er oplagte til at scrolle instagram igennem og finde frem til ny inspiration. En disciplin jeg kan bruge endeløs tid på, men som til gengæld også gør, at jeg ret ofte finder frem til nye favoritter, som inspirerer mig med deres univers. En af dem er Matias Milton Vase, der på instagram står bag profilen @matias.vase. Hans billeder på instagram er så sindsygt flotte, at det ville være en skam ikke at dele ham med jer, så det vil jeg dedikere indlægget her til.

Og de favoritter, som jeg har udvalgt til indlægget her, taler vist for sig selv, for se lige hvor pænt det er! Kender ikke ret mange andre, som er så gennemførte i deres stil og visuelle udtryk som Matias, og det er derfor mere reglen end undtagelsen, at hans billeder blev gemt i min inspirationssamling på instagram. Faktisk er det også Matias’ skyld, at vi blev enige om, at skulle have magasinhylder op i vores alrum, efter at have set, hvor godt det fungerer hos ham.

Der ingen tvivl om, at udtrykket hos Matias er gennemtænkt ned til den mindste detalje, og det kræver et stort arbejde at holde sit univers så stringent, men når resultatet er gennemført inspiration, som den man får her, så kan jeg ikke sige mig fri fra at håbe, at Matias aldrig vil holde op med at dele ud af sine glimt på instagram. 

Hvis ikke I allerede følger Matias i forvejen, så kan jeg godt opfordre jer til at komme igang. Find ham på @matias.vase

 • Reply
  venterpaavin
  22. oktober 2017 at 16:31

  Smukke billeder, meget fine linjer og farver – men det har dog også sine begrænsning, når der skal være så rød en tråd. Men hatten af for indstats.

  • Reply
   merimeri
   22. oktober 2017 at 20:20

   Ja, det kræver helt klart, at man holder tungen lige i munden for at kunne leve op til det univers. Men jeg kan heller ikke andet end at respektere dem, hvor de går så målrettet til værks. Klem

Kommenter