Ting jeg kan li'

FREDAGSFRISTELSER #16

14. oktober 2017

teddy-coatII 1 FLÆSESKJORTE MANGO II 2 TEDDY COAT MANGO II 3 CARDIGAN H&M II 4 JEANS H&M II 5 SKULDERTASKE THE KOOPLES II 6 STØVLER &OTHER STORIES* II 

Nu nåede jeg jo ikke at udgive et indlæg om fredagsfristelser igår, men til gengæld har min eftermiddag i sommerhuset bud på rigeligt tid til at scrolle webshops igennem. Det er skørt som tiden bare føles så meget langsommere, når man ikke er hjemme i sine vante omgivelser. Har I det også sådan? På en almindelig lørdag hjemme på Vesterbro, ville dagen være fløjet afsted, men her i sommerhuset føles dagen i dag nærmest som en hel weekend. Og dén følelse har jeg trængt til.

Mit webshopkiggere har båret frugt, og jeg se lige nogle pæne sager, jeg har fundet frem til. Til sammen udgør de et pænt, blødt og klassisk efterårsoutfit, men også hver for sig kunne sagerne være nogle yderst lokkende tilføjelser til garderoben. Jeg mangler en klassisk hvid skjorte, og den her fra Mango er pæn med et twist med flæsekraven og flæserne fortil. Til når kulden sådan for alvor tager fat, så mangler jeg også en vamset cardigan. Den grå her fra H&M Trend er et fint bud på sådan en tilføjelse, og jeg kan godt lide, at de volumiøse ærmer ikke gør den alt for klassisk. 

Som en af de formentlig sidste personer, er jeg endelig klar til at droppe min skinny jeans til fordel for de løsere model, og jeg er derfor allerede godt igang med at få føjet flere til. Et par klassiske mørkeblå ville klæde min samling, og de her fra H&M gad jeg godt tage et nærmere kig på. 

Jeg mangler også et par ankelstøvler. Lige nu har jeg kun mine bordeaux fra &Other Stories, og selvom jeg ikke er tilnærmelsesvis træt af dem, så savner jeg lidt at veksle imellem, og de her i mørkerød slangeskind fra &Other Stories er altså seje. Det samme er den vamsede teddy jakke fra Mango. Det må siges at være lidt af et trend item, men åh hvor ser den altså blød og rar og varm ud. Perfekt selskab i de kommende kolde måneder. 

Som prikken over i’et på mine fredagsfristelser, kom jeg tilfældigt forbi den nye EMILY skuldertaske fra The Kooples i den smukkeste græsgrønne farve. The Kooples er ellers ikke et mærke, jeg normalt ville holde øje med, og jeg var slet ikke klar over, at de også lavede tasker, men den her ramte altså lige i mit skuldertaske begejstrede hjerte, og nu kan jeg ikke helt få den ud af hovedet igen. Prisen på 2395kr. for en lædertaske er også markant mere rimelig end de designertasker jeg ellers er tilbøjelig til at forelske mig i.

 

    Kommenter