Ting jeg kan li'

WALKING INTO LATE SUMMER LIKE

21. august 2018

II BOSS SILKE SKJORTE II A.P.C. NEDERDEL II PICO ØRERINGE II COCCINELLE SHOPPER II &OTHER STORIES FLATS II

Selvom jeg lige mangler et par centimeter (eller 6) før jeg er tilbage til min gamle talje, så afholder det mig ikke fra at drømme om denne højtaljede nederdel fra A.P.C. som jeg spottede i en butik forleden. Den har den perfekte brændte brune nuance og jeg ville elske at parre den med en løs silkeskjorte, seje ternede flats, store guld øreringe og den perfekte navyblå ruskindsshopper. Sidstnævnte er jeg svært fristet af, og overvejer den lidt som en 30 års fødselsdagsgave til mig selv. Den opmærksomme læser vil måske her minde mig om, at jeg jo har selv samme taske i sort, glat læder, og det er da også ganske rigtigt. Men en mørkeblå ruskindstaske er jo noget helt andet og eftersom shopperen ifølge diverse trendrapporter er et must for den kommende sæson, kan man vel godt forsvare at have to af slagsen i sin garderobe? Jeg knuselsker i hvert fald min sorte og ville ikke have spor imod at have en blå ruskindsudgave at veksle imellem .

    Kommenter