Ting jeg kan li'

SØNDAGS WELLNESS

30. april 2017

sunday-wellbeing

II 1 ASOS X LOT STOCK & BARREL PYJAMAS II 2 CLINIQUE LERMASKE II 3 MARIA NILA HÅRMASKE II 4 STUDIO ARHØJ KOP II 5 PUKKA TEBREVE II 6 UGG SUTSKO II 7 THE SUBTLE ART OF NOT GIVING A FUCK II

Åh søndag, du skal blive god for mig! Jeg er startet dagen med en løbetur i det smukkeste solskinsvejr. Det er efterhånden længe siden, jeg har haft en løbetur udenfor, men når jeg er hos mine forældre, pakker jeg gerne løbetøjet med, så jeg kan få holdt træningen ved lige, selvom der er lidt langt til den nærmeste fitness. Eftersom jeg normalt løber intervaller på løbebånd, var jeg egentlig lidt spændt på, hvordan dagens tur ville gå. Men det lykkedes mig at løbe knap 8km i et ganske fornuftig tid, og jeg er sikker på, at det gode vejr var en del af årsagen. Så skønt at mærke solens varme i ansigtet, og at det var varmt nok til at smide løbejakken undervejs. Trædepuder og ben er lidt trætte nu, men der er nærmest ikke nogen bedre følelse, end den man har i kroppen efter en løbetur i solen. 

Nu er jeg så lige kommet ud af et dejligt varmt bad, og har planer om en omgang søndags wellness, inden jeg sætter kurs mod min lillebrors lejlighed, og derefter toget hjem mod København. 

Jeg ved ikke noget bedre end at have tid at forkæle mig selv; hoppe i en blød pyjamas, fx denne fine én fra ASOS, som jeg netop har klikket hjem, favorithårmasken fra Maria Nila i håret, forkæle mit ansigt med en effektiv lermaske fra Clinique, som samtidig exfolierer huden, lækker te med citron i yndlingskoppen og en god bog som cherry on the ice cream. En veninde anbefalede mig forleden Mark Manson’s ‘The subtle art of not giving a fuck’, som skulle være god læsning, hvis man prøver på at blive bedre til at trække på skuldrene og sige pyt. Det er i hvert fald noget, jeg øver mig meget på for tiden, så jeg tænker at få klikket bogen hjem, så jeg har den til næste omgangs søndags wellness. 

Med en start på dagen som denne, kan det kun blive en flot dag.
Håber også I har en rar søndag foran jer.

    Kommenter