Boligindretning

LØRDAGSPROJEKT: INDRETNINGSHJÆLP

29. april 2017

housedoctor-molecularII 1 ELLOS SPISEBORD II 2 LE KLINT PENDEL II 3 FDB TREMMESTOL II 4 ILVA TREMMESTOL II 5 IKEA SKIND II 6 SOFAKOMPAGNIET SOFA II 7 HOUSE DOCTOR MOLECULAR LAMPE II 8 ILVA MARMOR SOFABORD II 9 ELLOS GULVTÆPPE II 10 MADE BY HAND ALUMINIUMS PENDEL II

Godmorgen derude og glædelig lørdag. Vi er vågnet op nede hos mine forældre på Sydsjælland, hvor vi kørte ned efter arbejde igår. Min søde mor har fødselsdag i dag, og da min far er i Jylland, måtte vi selvfølgelig ned og sørge for, at hun alligevel kunne stå op til fødselsdagssang og morgenbord. Ingen i min familie gør det rigtig i at sove længe, så her klokken knap halv 11 er vi allerede igennem morgenbordet og vi er klar til næste projekt på programmet: indretningshjælp til min lillebrors nye lejlighed.

Min lillebror har nemlig for nylig købt lejlighed, og jeg har derfor indvilget i at agere indretningshjælp. Og det projekt er i virkeligheden nok lige så meget en fornøjelse for mig, som det er en hjælp for min lillebror, haha. Jeg elsker at have den slags projekter, og for at det ikke altid skal “gå ud over” min egen lejlighed, er det rart, at jeg engang imellem får lov at hjælpe med indretningen for andre. 

Første projekt i lejligheden idag bliver at få ham på plads i hans kombinerede stue/spisestue og det er kollagen her, som er udgangspunktet for indretningen. Rummet er aflangt uden vinkler eller kroge, som man kan inddrage i indretningen, så vi er gået ret klassisk til værks med sofaafdeling i den ene ende af rummet og spisestuemøblerne i den anden, og så har jeg planer om at få masser af stemning og liv ind i rummet med planter, tæpper og nips, og jeg glæder mig allerede til at kaste mig over det. 

Verdens bedste lørdagsprojekt!

Hvis der er stemning for det, kan jeg eventuelt dele lidt glimt fra dagens indretningsprojekt på insta story (@merimeri.dk)?

 • Reply
  Nanna L
  29. april 2017 at 11:25

  Del endelig! Altid skønt med boliginspiration 🙂 God arbejdslyst.

 • Reply
  Kirstine
  29. april 2017 at 23:19

  Hvor spændende! Det er altid skønt at kunne starte forfra med indretning og at skabe en bestemt stemning via denne 😍

Kommenter