Boligindretning

SCANDINAVIAN KITCHEN INSPIRATION

7. juni 2015

scandinavian-kitchen-inspiration// Pictures found on Pinterest //

Jeg elsker, elsker, elsker når weekenden strækker sig over tre hele dage, og jeg kan blive helt vemodig over, at det scenarie først gentager sig igen til næste forår. Overskuddet er bare større og jeg når 10 gange så meget, som når man forsøger at klemme en million aftaler og gøremål ind på bare en lørdag og søndag. Således har jeg i denne weekend både nået Distortion (og tilhørende gevaldige tømmermænd), 30 års fødselsdag, en hel del eksamenslæsning OG at fortabe mig i hvide køkkendrømme. Det ser nemlig ud til at lejlighedskøbet går igennem og jeg kan slet ikke være i mig selv af begejstring! Vi skal skrive under på købsaftalen fredag, så derefter burde vi med sikkerhed kunne kalde os de glade ejere af 108 kvm boliglykke. Og derfra går den store planlægning i gang.

Der er en del, der skal laves i lejligheden, men øverst på listen står et nyt køkken og vi er allerede i fuld gang med at overveje, hvordan det skal tage sig ud.  Eneste sikre er, at det skal være et hvidt skuffekøkken, men derudover er der jo uendelige muligheder, så jeg forudser at min favorit overspringshandling den kommende tid bliver pinterest 😉

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  7. juni 2015 at 9:27

  Ej, hvor vildt! På forhånd tillykke! 🙂 Jeg glæder mig til at følge processen.

  • Reply
   infashionwebelieve
   8. juni 2015 at 18:46

   TAK Camilla. Jeg glæder mig også helt vildt til at tage jer med i processen.

 • Reply
  Ida
  7. juni 2015 at 9:40

  Det er bare så vildt – 108kvm. Det gad jeg gerne! Og et af de ting jeg også godt kunne tænke mig at lave om i min lejlighed er køkkenet, så jeg kan så godt sætte mig ind i dine drømmetanker 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   8. juni 2015 at 18:45

   Det kommer også til at føles som et slot sammenlignet med vores lille 2’er 😉 Jeg håber, du kommer til at kunne finde lidt inspiration til dit drømmekøkken her på bloggen så 🙂

 • Reply
  Sidsel Meldgaard
  7. juni 2015 at 18:05

  Tilllykkkkkke sødeste Line! Hvor er jeg glad og spændt på jeres vegne 😀

  Glæder mig til at høre meget mere d. 18!

  Stort knus herfra

  • Reply
   infashionwebelieve
   8. juni 2015 at 18:34

   Juhuuu, tak søde Sidsel – og hey, sejt med kommentaren! Dén er jeg glad for!
   Vi glæder os til d. 18!
   Knus

 • Reply
  Lullumut
  7. juni 2015 at 18:08

  Hvor er det bare spændende, søde 🙂 Glæder mig så meget på jeres vegne, haha 🙂
  Vores lejlighed er stadig ikke officielt sat til salg endnu, fordi vi stadig venter på et energimærke. Så irriterende 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   8. juni 2015 at 18:34

   Tak søde! Hvor er det træls, at I stadig venter på det energimærke! Jeg krydser fingre for det snart lykkes, så I også kan komme igang med processen.

 • Reply
  Carina Trinhammer
  8. juni 2015 at 13:54

  Mega fedt, stort tillykke med lejligheden, søde Line! 🙂 Jeg står faktisk i samme situation; ny lejlighed på ca 110 kvm der skal have et nyt køkken. Tror lige jeg finder dig på Pinterest, så kan vi dele inspiration 😉

  • Reply
   infashionwebelieve
   8. juni 2015 at 18:33

   Ej hvor er det spændende Carina! Se nu ville jeg jo igen ønske, at du stadig havde din blog, så jeg kunne suge indretningsinspiration til mig den vej igennem. Men så nøjes jeg med at følge tilbage på pinterest til en start 😉

Kommenter