Boligindretning

ON THE WISHLIST // SAFARI CHAIR

28. juli 2015

safari-chairHØJT på ønskesedlen står Børge Mogensens safaristol og vi drømmer om at udskifte vores Eames gyngestol med safaristolen i cognatfarvet kernelæder. En klassisker jeg er sikker på, vi vil være glade for resten af livet og som kun bliver smukkere med alderen.

Nu har vi ikke tænkt os at bruge hele vores byggebudget på en lænestol, så vi vil af gode grunde gerne finde den brugt, jeg har dog endnu ikke haft held til at støve den op, selvom jeg dagligt kigger på dba, instagram og lauritz. Måske I kender til steder, hvor man bør lede?

II Pictures found on Pinterest II

 • Reply
  A+K/VenterPaaVin
  28. juli 2015 at 13:48

  Børge kan bare det der – og man sidder skønt i den!

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. juli 2015 at 7:16

   Ja, man skal altså ikke undvære den herre 😉 Jeg krydser fingre for det lykkes, så jeg også kan sidde skønt i den!

 • Reply
  Ida
  28. juli 2015 at 16:46

  Den er også bare så lækker og pæn!! 🙂
  Jeg ville også have foreslået Lauritz, men måske den kommer lige om lidt? 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. juli 2015 at 7:15

   Krydser fingre for du får ret søde!

 • Reply
  Nadia Kaplan
  28. juli 2015 at 20:58

  Den er også så fantastisk. Var ude i herlev på lauritz lager, lige inden sommeren der havde de vidst en stående og der var meget opmærksom omkring den. Kender desværre ikke andre hjemmesider. Men håber det lykkes jer at få en hjem, den er jo så smuk 🙂

  //www.neronoir.dk

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. juli 2015 at 7:17

   Årh ja, jeg fornemmer godt, at det i virkeligheden er et kropumuligt tidspunkt at have forelsket sig i den – sammen med alle de andre 😉 Jeg krydser fingre for min ihærdige søgen på et tidspunkt betaler sig.

 • Reply
  Julie Mænnchen
  28. juli 2015 at 23:20

  Den er også bare så fin og ja som du også selv siger det, en klassiker 🙂 Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med, hvor du kan finde en brugt..

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. juli 2015 at 7:18

   Ja jeg tænker altså at sådan en klassiker, går man ikke galt i byen med .. desværre er det nok også derfor den er så svær at få fat på. Alle andre har også bestemt sig for at ville have fingrene i den 😉

 • Reply
  Katrine
  30. juli 2015 at 20:50

  Den er også bare vildt fed og især med lidt patina 🙂

Kommenter