Boligindretning

FEM ÅR I LEJLIGHEDEN // DENGANG OG NU

25. august 2015

Det er vores endegyldigt sidste uge i vores nuværende lejlighed, og selvom vi glæder os helt afsindigt til at flytte ind i den nye, så er det også med en anelse vemod, at vi skal sige farvel til vores fine, lille og hyggelige lejlighed, som har lagt vægge til så mange fine stunder og minder de seneste fem år. Det var min første rigtige lejlighed, købt og betalt for egne penge (eller i hvert fald lånt i mit navn for bankens penge, haha), som jeg flyttede ind i, lige inden jeg startede på min bachelor og som har fulgt mig – og sidenhen også Mads – gennem vores studietid. Nu er studietiden snart forbi og det er tid til voksenlivet i nye voksne rammer. Men først et lille glimt tilbage fra dengang jeg overtog lejligheden og derefter et kig til, hvordan den er endt i dag.

lejlighed-før-billederDengang jeg overtog lejligheden var den, som I kan se, noget mørk og dyster, køkkenet var ældgammelt og der var ikke noget bad og verdens mindste toilet med trægulv. Tager hatten af for den tidligere ejer, som havde klaret sig med det i knap 10 år. Den var jeg ikke helt med på, så de første måneder gik derfor med at sætte lejligheden i stand, og som I kan se nedenunder, så endte det heldigvis ud til det bedre. Meget bedre, ahem.

lejlighed-efter-billeder

Og således lejligheden som den tager sig ud i dag. Havde jeg haft penge nok, ville jeg næsten ønske, at vi også kunne beholde lejligheden her. Bare fordi. Der er altså noget særligt over at have brugt så lang tid på at have sat noget i stand. At have gjort det til sit eget. Også selvom jeg dengang svor, at jeg aldrig ville gøre det igen, fordi det samtidig er sindsygt tidskrævende og hårdt at være omgivet af byggerod så længe. Men der må være noget i processen, der lokker, siden vi nu er igang med fuldstændig samme projekt. Denne gang priser jeg mig dog lykkelig for, at vi ikke er flyttet ind i lejligheden samtidig med, at vi bygger om, men at vi har haft vores nuværende lejlighed, at kunne vende tilbage til i de timer, hvor vi ikke er igang i den nye. Det gør en kæmpe forskel for overskuddet!

Det bliver hermed de sidste billeder fra nr. 11. Fra på mandag venter der en ny lejlighed, og jeg glæder mig helt vildt til at invitere jer indenfor på et kig!

 

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  25. august 2015 at 8:06

  Sjovt at se gamle billeder! 🙂 Ens stil ændrer sig (Heldigivs) gennem årene og det er er sjovt at gå på opdagelse i gamle billeder. Gør jeg i hvert fald selv ofte 🙂

 • Reply
  Ida
  25. august 2015 at 9:50

  Wauw hvor har du bare gjort den fin Line!
  Kan godt forstå at du gerne ville beholde dem begge hvis muligt. Det gør lidt ondt at skille sig af med noget, som rummer så meget.

  Et lille spørgsmål.. Din seng, men skufferne under. Hvor er den fra?

  • Reply
   infashionwebelieve
   25. august 2015 at 9:53

   Tusind tak søde Ida. Som du nok kan fornemme, har vi også været helt vildt forelskede i den 😉

   Sengen er denne fra IKEA: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/S79902935/ og den kan absolut anbefales.

   • Reply
    Ida
    25. august 2015 at 9:55

    Tak sødeste Line – den ser nemlig god ud og så smart med de skuffer der 🙂

    Forresten.. Hvis du har lyst kommer jeg meget gerne forbi til kaffe/hygge og ser jeres nye fine bolig 😀

    • Reply
     infashionwebelieve
     25. august 2015 at 9:56

     Præcis. Og der er masser af god opbevaringsplads i skufferne, så man få gemt det værste rod væk 😉

     Det kunne være SÅ hyggeligt søde Ida. Lad os gøre alvor af det, når jeg har afleveret speciale og er kommet på plads i den nye lejlighed. Det er også alt for længe siden efterhånden!

     • Ida
      25. august 2015 at 9:59

      Ja og plads kan man aldrig få nok af 😀

      Ja det er nemlig så!! Men ja lad os se på det, når specialet er på plads. Så kan vi også skifte kaffen ud med en fejring og en flaske vin 🙂

 • Reply
  Julie Mænnchen
  26. august 2015 at 12:20

  Kan sagtens følge dig! Har boet i min første lejlighed i snart 6 år nu, sammen med min kæreste og føler slet ikke at jeg kan forlade den, for at lade nogle andre flytte ind. Men nu er lejekontrakten skrevet under på en ny, så inden længe bliver jeg jo nød til at give slip. Men det er jo også for det bedste, da vi får meget mere plads 🙂

 • Reply
  Anne
  19. oktober 2015 at 19:49

  Hej Line.
  Hvad er det nu de spisebordsstole du har hedder? Og hvor er de købt? Er på jagt efter nye stole og dem du har ser rigtig fine ud 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   21. oktober 2015 at 17:44

   Hej Anne, det er Børge Mogensens J39 stole. Du kan finde dem fra ny her: http://juhlsbolighus.dk/webshop/stole/j39-stol-boerge-mogensen/ og ellers vil jeg anbefale dig at kigge brugt på fx dba.dk eller lauritz.com, der dukker de af og til op. Vores er nogle vi har lånt af mine svigerforældre 🙂 Men de kan bestemt anbefales. Det er en klassisk stol i et godt håndværk, som man sidder rigtig godt i.

Kommenter